Αναλαμβάνει ο νέος προπονητής στον Αστέρα Βλαχιώτη

Εδώ και πολύ καιρό ακουγόταν ότι ο Κώστας Βελιτζέλος είναι παρελθόν από τον Αστέρα Βλαχιώτη. Παρά το γεγονός ότι πριν τρεις ημέρες ο Αστέρας Βλαχιώτη με ανακοίνωσή του, στήριζε απόλυτα το καταξιωμένο προπονητικό team όπως έγραψε επακριβώς με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους “γνωστούς σεναριογράφους” των Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης πως η ΠΑΕ Α.Σ. Βλαχιώτη “Ο ΑΣΤΗΡ” διαθέτει ένα καταξιωμένο προπονητικό επιτελείο, το οποίο χαίρει της απόλυτης εκτίμησης και εμπιστοσύνης της διοίκησης.
Συνεχίζουμε και έχουμε βαθειά πίστη πως η σοβαρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα όλο αυτόν το καιρό θα φέρει και τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος

και την νίκη με σκορ 3-1 επί του Παναθηναϊκού Β’, την Τρίτη 15/3 ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση για όσα γραφόντουσαν όλο αυτό το διάστημα από την ανακοίνωση της ομάδας:

Η Π.Α.Ε. Α.Σ. Βλαχιώτη “Ο ΑΣΤΗΡ” ανακοινώνει τη λυση της συνεργασίας της με τον κ. Βελιτζέλο Κώστα και το προπονητικό του επιτελείο ( Κρεμέζης – Τούσα). Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ τους ευχαριστεί για τη προσφορά τους στο σύλλογο και τους εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία.

Νέος προπονητής του Αστέρα είναι ο Ηλίας Φυντάνης ο οποίος αναλαμβάνει από αύριο Τετάρτη 16 Μαρτίου με στόχο την παραμονή της ομάδας στη Super League 2. Βοηθός του Φυντάνη θα είναι ο Γιάννης Πολαετίδης και αύριο αναμένεται η ανακοίνωση της ομάδας.

Σημειώνουμε ότι τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είχε παρακολουθήσει ο Φυντάνης στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης με την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να έχει επιτευχθεί εδώ και ημέρες προφανώς.