Το «Ευχαριστώ» του Βελιτζέλου

Ο Κώστας Βελιτζέλος ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε στον Αστέρα Βλαχιώτη
Τελειώνοντας την συνεργασία μου με την ομάδα του Αστέρα, εγώ και οι συνεργάτες μου, Κρεμεζής Στέφανος και Ραφαήλ Τούσα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές της φετινής σεζόν, οι οποίοι κατάφεραν, και στο 1ο μισό αλλά και μετά τον Γενάρη, να γίνουν και τις δύο φορές ομάδα με όλη την σημασία της λέξης!
Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουν να πετύχουν τον αντικειμενικό στόχο της σωτηρίας, εφόσον κερδηθεί και το 50-50 εντός των τεσσάρων γραμμών, που τους έλειπε….
Οι νικητές δεν είναι άνθρωποι που ποτέ δεν απέτυχαν, αλλά άνθρωποι που ποτέ δεν παραιτήθηκαν, και εσείς δεν παραιτηθήκατε ποτέ!!!
Επίσης, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου Αποστολάκο Παναγιώτη και Δαγκλή Τάσο για την προσπάθεια και την επιμονή στο έργο τους! Τον Γιάννη Τζώρτζη για την βοήθειά του όλο το διάστημα της συνεργασίας μας. Τον Νίκο Κοντόπουλο για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς στην ομάδα και τις συνθήκες εργασίας που δημιούργησε. Τέλος, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, τον Νίκο Ευθυμίου και τον πρόεδρο Πέτρο Μαρτσούκο για την διάθεσή του να κάνει ό,τι μπορεί για την Ομάδα! Ελπίζω και εύχομαι να παραμείνει πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο!