Γ’ Εθνική: Επίσημη η δικαίωση του Παναρκαδικού – Αναβλήθηκε η 21η αγωνιστική του 5ου ομίλου

Αυτήν την Κυριακή θα γίνει η εξ αναβολής αναμέτρηση του Παναρκαδικού με τον Χαραυγιακό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου!

Ο Παναρκαδικός κέρδισε την υπόθεση για το ματς με τον Χαραυγιακό. Τονίζεται, δε, ότι την Πέμπτη (24/3) θα εκδικαστεί η υπόθεση για το ματς με την Σαντορίνη. Θυμίζουμε ότι και στους δύο αγώνες ο Παναρκαδικός ζήτησε αναβολή λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, ωστόσο η ομάδα της Αρκαδίας πήγε κανονικά στο γήπεδο μιας και αυτό δεν έγινε δεκτό.

Από κει και πέρα, το Χαραυγιακός-Παναρκαδικός ορίστηκε να διεξαχθεί αυτήν την Κυριακή στις 16:00, μετά τη δικαίωση της ομάδας της Τρίπολης από την ΕΠΟ. Έτσι, αναβάλλεται η 21η αγωνιστική του 5ου ομίλου και θα οριστεί νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων.

Αναλυτικά η απόφαση:

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απέρριψε την από 17.03.2022 ένσταση του σωματείου Παναρκαδικός, περί του κύρους του αγώνα που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 16-03-2022 μεταξύ των ομάδων Παναρκαδικός-Χαραυγιακός.

Διέταξε τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 που είχε αρχικά ορισθεί για τις 16-03-2022 αλλά δεν διεξήχθη, μεταξύ των ομάδων Χαραυγιακός-Παναρκαδικός, μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών από την έκδοση αυτής της απόφασης.

ΠΗΓΗ: mikriliga.com