Η Ζάκυνθος ισοφάρισε την Καλαμάτα στο 94′ !

Ζάκυνθος και Καλαμάτα αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 με Λουκίνα με καρφωτή κεφαλιά να ανοίγει το σκορ στο 34′, και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με πέναλτι στο 94′ ο Τσιμέλι.

Σχόλιο αγώνα από το ioniansports.gr: Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχτηκε η Ζάκυνθος, με τους παίχτες της να παλεύουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα προκειμένου να σώσουν τον βαθμό, πράγμα που κατάφεραν στο 94′ με τον Τσιμέλι να σώζει την ομάδα του από βέβαια ήττα. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν αυτοί που έπρεπε για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι με πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη και στην δημιουργία έμειναν πίσω στο σκορ στο 1ο μέρος έπειτα από το γκολ του Λουκίνα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει το παιχνίδι νωρίτερα. Ηρωικός Γιόνας Μέντεζ κράτησε την Ζάκυνθο όρθια όπου χρειάστηκε και πραγματικά ήταν κέρβερος κάτω από τα δοκάρια. Ωστόσο παρά την σημαντική αυτή επιτυχία κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, η Ζάκυνθος θα πρέπει να συνεχίσει να παλεύει για τις όσες ελπίδες έχει για παραμονή.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για αναλυτικό ρεπορτάζ από τον αγώνα

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Ανδριανός (Αχαΐας).


AΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Νόλης-Κάραμα): Μέντεζ, Καράμι, Κούνια (46′ Ζε Εσόνο), Άργκους (λ.τρ. 74′ Κάρδαρης), Καλλιβωκάς, Κιτόκο, Νικολακόπουλος, Οντόνε, Μπαζάν (70′ Ρουκουά), Τσιμέλι (95′ Ηλιού), Σούρμπης (46′ Λάμπογλου)

Πάγκος: Μπαρμπόπουλος, Ζε Εσόνο, Κάρδαρης, Λάμπογλου, Κολεύρης, Ηλιού, Ρουκουά, Ντάσης, Σπίρι

Καλαμάτα (Γιάννης Μπελάς): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Αναστασόπουλος, Μαβινγκά (86′ Καρούτης), Παπατόλιος, Τσαγκαλίδης (λ.τρ. 75′ Κόκκορης), Παυλίδης, Χέρμπερτ, Μπόρχες (λ.τρ. 58′ Σκεντεράϊ), Λουκίνας

Πάγκος: Καραχάλιος, Λαδάς, Μπούνας, Κόκκορης, Σκεντεράϊ, Φαρία, Καρούτης, Αντεμάϊ, Τάτος