Όσκαρ 2022: Ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock. Μην ξαναπιάσεις τη γυναίκα μου στο γαμ…νο στόμα σου (βίντεο)

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό έλαβε χώρα στην 94η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, όταν ο Will Smith ανέβηκε εκνευρισμένος στην σκηνή και χαστούκισε τον Chris Rock που παρουσίαζε το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ. Είχε προηγηθεί αστείο του κωμικού για την σύζυγο του Smith.

Μία πολύ άβολη σκηνή-ίσως η πιο άβολη στην ιστορία του θεσμού- έλαβε χώρα στην 94η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, μεταξύ του Γουίλ Σμιθ και του Κρις Ροκ.

Όταν ο κωμικός παρουσίαζε το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ, αστειεύτηκε με τα ζευγάρια ηθοποιών που ήταν παρόντα στην τελετή. Σχολιάζοντας την σύζυγο του Σμιθ, Jada Pinkett Smith, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας εξαιτίας του οποίου χάνει τα μαλλιά της, είπε “Jada σ’αγαπώ, το G.I. Jane 2 σε περιμένει”, αναφερόμενος στην ταινία για την οποία η Ντέμι Μουρ είχε ξυρίσει το κεφάλι της το 1997.

Τότε, ο Will Smith ανέβηκε στην σκηνή και έδωσε ένα χαστούκι στο πρόσωπο του Κρις Ροκ, ενώ αφού επέστρεψε στην θέση του του φώναξε: “Μην ξαναπιάσεις την γυναίκα μου στο γαμ…νο στόμα σου”.

Ο Κρις Ροκ συνέχισε την απονομή αισθανόμενος προφανώς πολύ άβολα, παραμένοντας ωστόσο σχετικά ψύχραιμος.

Όπως ήταν λογικό, άπαντες “πάγωσαν”, με τα περισσότερα σοκαρισμένα βλέμματα μάλιστα να αποτυπώνονται και σε μία φωτογραφία που περιγράφει τα συναισθήματα των παρευρισκόμενων εκείνη τη στιγμή:

 

ΠΗΓΗ: news247.gr