Το πρόγραμμα των τριών ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο του Πρωταθλητή Λακωνίας.

SAMSUNG CSC

Πανγυθεατικός, Μολαϊκός και Αμυκλιακός είναι οι τρεις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή Λακωνίας για την περίοδο 2021-22.

Το βαθμολογικό πλεονέκτημα 3 βαθμών έχει ο Πανγυθεατικός ο οποίος βρίσκεται στη κορυφή με 17 βαθμούς. Μολαϊκός και Αμυκλιακός ισοβαθμούν στους 14 βαθμούς.

Απομένουν τρεις αγώνες για την ολοκλήρωση των Play off με το αγωνιστικό πρόγραμμα για τον κάθε διεκδικητή του τίτλου να είναι το ακόλουθο:

Πανγυθεατικός (17 βαθμούς) – στο Γύθειο με το Κάστρο Μονεμβάσιας, στους Μολάους με τον Μολαϊκό και τελευταία αγωνιστική στις Αμύκλες με τον Αμυκλιακό.

Μολαϊκός (14 βαθμούς) – Στο Βρονταμά με τον Ήφαιστο Βρονταμά, στους Μολάους με τον Πανγυθεατικό και την τελευταία αγωνιστική στους Μολάους με τον Α.Ο. Σπάρτη.

Αμυκλιακός (14 βαθμούς) – στις Αμύκλες με τον Α.Ο. Σπάρτη, στη Μονεμβάσια με το Κάστρο Μονεμβάσιας, και τελευταία αγωνιστική υποδέχεται στις Αμύκλες τον Πανγυθεατικό.

Σε πιθανή ισοβαθμία τα κριτήρια ισοβαθμίας αφορούν τους μεταξύ τους αγώνες. Υπενθυμίζουμε Πανγυθεατικός – Μολαϊκός 3-1, Πανγυθεατικός – Αμυκλιακός 0-0, Αμυκλιακός – Μολαϊκός 0-1, Μολαϊκός – Αμυκλιακός 0-0,

Η ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα Λακωνίας θα αγωνιστεί στον 5ο όμιλο με άλλες έξι ομάδες με τις τρεις πρώτες να ανεβαίνουν στη Γ’ Εθνική – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τους αντιπάλους.