Βρέθηκαν σφαίρες στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου διαιτητή.

Σφαίρες στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο – Τι άλλο θα δούμε φέτος?

ΠΗΓΗ: korinthosnews.com

Ναι καλά διαβάσατε στο τίτλο μας…

Ένα θέμα που θα κάνει πάλι τον γύρω του διαδικτύου…

Μετά το συμβάν με τους πυροβολισμούς στο γήπεδο των Αθικίων σήμερα ένα ακόμα συμβάν με σφαίρες αυτή τη φορά ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου.

Οι σφαίρες που βρέθηκαν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του Διαιτητή Παντελή Χονδρόπουλου ήταν η αιτία της Αναβολής του Αγώνα ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ για τα PLAY OFF της Α΄ Κατηγορίας Κορινθίας στο ΘΩΔΕΙΟ Στάδιο Λουτρακίου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοσιογραφικής μας ομάδας,

Ο Παντελής Χονδρόπουλος είχε οριστεί να διευθύνει τον αγώνα ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ για τα PLAY OFF της Α΄ Κατηγορίας Κορινθίας.

Την ώρα που πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του, να πάει στο γήπεδο Λουτρακίου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Δημοσιογραφικής μας ομάδας, βρήκε πάνω σε αυτό 2 σφαίρες.

Αμέσως φανερά τρομοκρατημένος ειδοποίησε τα αρμόδια ποδοσφαιρικά όργανα και την αστυνομία.

Φυσικά ο Συνοικισμιώτης διαιτητής σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση δεν μπορούσε να πάει στο γήπεδο και έτσι ο αγώνας αναβλήθηκε..

Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν κανονικά στο γήπεδο έκαναν προθέρμανση και περίμεναν μέχρι της 4,30 που ήταν προγραμματισμένη η έναρξη του αγώνα.

Την υπόθεση τώρα την έχουν πάρει στα χέρια τους οι υπηρεσίες της Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας που μας έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να κάνουν την δουλειά του πάρα πολύ καλά.

ΠΗΓΗ: