Αγώνας τοπικού-ντροπή για το ποδόσφαιρο: Τους έδωσαν την μπάλα και τους άφησαν να βάλουν γκολ! (βίντεο))

Η ομάδα του Αστέρας Μεγάλης Βρύσης διακωμώδησε το ποδόσφαιρο, αφήνοντας τον Ηρακλή Αργυρούπολης να σκοράρει στα τελευταία λεπτά του αγώνα ώστε να νικήσει και να παραμείνει στην Α1 ΕΠΣ Κιλκίς.

Ενα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στον αγώνα μεταξύ Αστέρα Μεγάλης Βρύσης και Ηρακλή Αργυρούπολης, καθώς οι γηπεδούχοι άφησαν τους παίκτες του Ηρακλή να σκοράρουν στα τελευταία λεπτά του αγώνα ώστε να νικήσουν και να παραμείνουν στην Α1 ΕΠΣ Κιλκίς, αντί του Ποντιακού Νέας Σάντας.

Ετσι, ο Ποντιακός Νέας Σάντας αποχαιρέτησε κατηγορία και με ανάρτησή του στα social media κατήγγειλε τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Αστέρας Μεγάλης Βρύσης – Ηρακλής Αργυρούπολης.

«Τέλος κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣ Κιλκις.
Σαν ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ θελουμε ολόψυχα να συγχαρούμε το σωματείο του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ για την δίκαιη κατάκτηση της πρώτης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα. Ευχόμαστε τον ΠΑΟΚ ολόψυχα την επικράτηση στα μπαράζ ανόδου και ύστερα την επίτευξη του στόχου για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Η ομάδα μας ύστερα από την νίκη του ΗΡΑΚΛΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ έναντι του ΑΣΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ (βλέπετε στο βίντεο), υποβιβάζεται στην Α’ κατηγορία.
Να χαιρόμαστε όλοι μαζί το αξιοκρατικό και μη-αλλοιωμένο πρωτάθλημα του νόμου Κιλκίς.
Συμβουλή προς κάθε παράγοντα : συνεχίστε να ξοδεύετε το υστέρημα σας για τα σωματεία, να αφιερώνετε χρόνο από τις δουλειές σας και να χάνετε στιγμές από τις οικογένειες σας και τα παιδιά σας γι’ αυτό το συνονθύλευμα που ονομάζεται ‘’Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο νομού Κιλκίς’’
Θα πέσω αλλά θα πέσω με παντελόνια, το κεφάλι ψηλά και την συνείδηση μου καθαρή.
Συγχαρητήρια σε όλους ! Σας σιχαθήκαμε.
Με αγάπη και φιλικούς χαιρετισμούς,
Ιστορικός ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ (που δεν θα φτάσετε ποτέ)», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: gazzeta .gr