Διαγόρας Ρόδου Αστέρας Βλαχιώτη 2-0: Το ρεπορτάζ της αναμέτρησης

Ο Διαγόρας Ρόδου επικράτησε 2-0 του Αστέρα Βλαχιώτη … Σκόρερ οι Μπαστιάνος και Ζούνης στο 27′ και 38′ αντίστοιχα.

Ο Γηραιός ξεκίνησε δυνατά και στο 10′ άγγιξε το γκολ με τον Τσιαντούλα. Οι κυανέρυθροι συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ και σοτ 22′ είχε δοκάρι με τον Μπαστιανό. Το γκολ τελικά ήρθε πέντε λεπτά μετά. Ο Μπαστιανός με ωραίο σουτ από τα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Ιωαννίδη για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Και έτσι ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον Διαγόρα στο 38′ μετά από γύρισμα του Μπαστιανού και πλασέ στη κίνηση του Ζούνη.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, έψαξαν τρόπο να αντιδράσουν και να μπουν ξανά στο ματς. Ωστόσο δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Μπίντση. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε αισθητά και το 2-0 έμεινε ως το τέλος.

Διαγόρας (Προβίδας): Μπίντσης, Γιώργου, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Τάτσης (63′ Σαϊμπερτ), Μουμίν. Μπλάνκο (42′ Μπούμπας), Τσιαντούλας (82′ Χότζα), Ζούνης (63′ Παραστατίδης), Σινγκ, Μπαστιάνος (82′ Μιράντα).

Αστέρας Βλαχιώτη (Αργυρίου): Ιωαννίδης, Ρόδης, Τουλίκας, Λάμτσε (46′ Ντελ Άμο), Χράτσοφ, Λεωνιδόπουλος (68′ Αλνταΐρ), Σιντορένκο (57′ Ντούνης), Τασιούλης (46′ Σοκολάροφ), Ουρτάδο, Παπούλης, Μπούντνικ (46′ Μπάτροβιτς).

ΣΚΟΡΕΡ
27΄ Μπαστιάνος
38΄ Ζούνης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΜΠΙΝΤΣΗΣ
ΤΑΤΣΗΣ (63΄ΣΑΙΜΠΕΡΤ)
ΖΟΥΝΗΣ (63΄ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ)
ΡΟΥΓΚΑΛΑΣ
ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ
ΜΟΥΜΙΝ
ΓΙΩΡΓΟΥ
ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑΣ (82΄ΧΟΤΖΑ)
ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΙ (42΄ Λ. ΤΡ. ΜΠΟΥΜΠΑΣ)
ΜΠΑΣΤΙΑΝΟΣ (82΄ΜΙΡΑΝΤΑ)
ΣΙΝΓΚ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΡΟΔΗΣ
ΤΟΥΛΙΚΑΣ
ΧΡΑΤΣΟΒ
ΛΑΜΤΣΕ (46΄ΝΤΕΛ ΑΜΟ)
ΠΑΠΟΥΛΗΣ
ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ (68΄ ΑΛΝΤΑΪΡ)
ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ (46΄ΣΟΚΟΛΑΡΟΦ)
BUDNIK (46΄ΜΠΑΤΡΟΒΙΤΣ)
SIDORENCO (57΄ΝΤΟΥΝΗΣ)
ΠΑΠΟΥΛΗΣ