Όλη η Λακωνία για τον πρώτο τελικό στους Μολάους … με το isports στο κινητό

Μπορεί να μην πρόλαβαν να τελειώσουν οι αγώνες της 8ης αγωνιστικής αλλά όλοι συζητούν για το μεγάλο πρώτο τελικό πρωταθλήματος Λακωνίας της Κυριακής 10/4 στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων με ώρα έναρξης 16:30.

Μολαϊκός και Πανγυθεατικός θα αναμετρηθούν στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων.

Ταυτόχρονα με το Μολαϊκός – Πανγυθεατικός θα διεξάγεται και το Κάστρο Μονεμβάσιας -Αμυκλιακός για το οποίο θα μπορείτε να ενημερώνεστε από το αθλητικό Site της Λακωνίας, isports.gr όπως και για την εξέλιξη των αγώνων της Football League και της Γ’ Εθνικής.

Τα δεδομένα πριν την έναρξη της αναμέτρησης έχουν τον Πανγυθεατικό στους 20 βαθμούς, τον Μολαϊκό στους 17 και τον αγώνα του πρώτου γύρου στο Γύθειο να έχει λήξει 3-1 υπέρ του Πανγυθεατικού.

Φυσικά αυτός θα είναι ο πρώτος τελικός γιατί την τελευταία αγωνιστική ο Αμυκλιακός – ισοβαθμεί με τον Μολαϊκό στους 17 βαθμούς – υποδέχεται στο γήπεδο Αμυκλών τον Πανγυθεατικό.  Αυτός θα είναι ο δεύτερος τελικός πρωταθλήματος την Κυριακή 17/4 στις Αμύκλες αν τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής δεν αναδείξουν πρωταθλητή από την προτελευταία αγωνιστική. Πάντα φυσικά ανάλογα και με το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα του Μολαϊκού με τον Α.Ο. Σπάρτη – καθώς και των αποτελεσμάτων της 9ης αγωνιστικής.

Υπενθυμίζουμε ότι το isports.gr αποτελεί το μοναδικό ΜΜΕ της Λακωνίας το οποίος σας ενημερώνει όλες τις χρονιές για την εξέλιξη των αγώνων σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίζονται ομάδες της Λακωνίας.

 

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏρα
Α Ο. ΣΠΑΡΤΗ 2021 – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΡΟΝΤΑΜΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣΣάββατο09/04/2216:30
ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ – ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣΚυριακή10/04/2216:30
ΜΟΛΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ. Σ.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΟΛΑΩΝΚυριακή10/04/2216:30