Χαντιτάγκι: «Πολλά παιχνίδια που είναι στημένα όπως και χειραγωγημένοι διαιτητές»

Ο ισχυρός άνδρας της Καβάλας Άλεξ Χαντιτάγκι μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αναφορικά με τα όσα έλαβαν χώρα στον αγώνα της ομάδας του με τα Τρίκαλα, τα πανηγύρια στα αποδυτήρια, ενώ ειδική μνεία έκανε για τα όσα έχει δει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Metropolis 95.5»:

Για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα:
«Είμαι ενθουσιασμένος μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, η Καβάλα είναι μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλο κόσμο και εγώ εισπράττω το πάθος αυτό και πρέπει να πιστέψουμε όλοι στην ομάδα»

Για τα πανηγύρια στα αποδυτήρια:
«Μετά το τέλος του παιχνιδιού υπήρξαν πανηγύρια στα αποδυτήρια και πρέπει να πω σε όλους ότι δεν είχα πιει σταγόνα αλκοόλ και ήταν ένα αποτέλεσμα χαράς γιατί είναι σημαντικό για την ομάδα να μείνουμε στην κατηγορία. Είναι σημαντικό να στηρίζεις τους παίκτες που είναι στην ομάδα και θα κάνουν την προσπάθεια να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το πριν που έδωσε και τα όσα έχει δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Δεν θέλω οι παίκτες να συνεννοούνται τα παιχνίδια, δεν θέλω να τα στήνουν, θέλω να παίζουν για την πόλη, για την Καβάλα, για τις οικογένειες τους. Για αυτό τους δίνω τα χρήματα, για αυτό θα δώσω 75.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές. Ποτέ δεν καταλάβαινα την ερώτηση στην αρχή αν υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σήμερα αναγνωρίζω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι διεφθαρμένο και περισσότερο από ότι νομίζουν οι περισσότεροι και πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια που είναι στημένα, όπως υπάρχουν και χειραγωγημένοι διαιτητές περισσότερο διεφθαρμένο από ότι περιμένει κάποιος».

Για τους στόχους του:
«Έχω έναν στόχο να σώσω την Καβάλα με έναν καθαρό τρόπο».