Αιγάλεω: Με απουσίες στη Καλαμάτα. Δήλωση Χαραλαμπίδη

Η προετοιμασία του Αιγάλεω για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα (06/04 -15:00) για την 29η αγωνιστική της Betsson Super League 2, ολοκληρώθηκε με την σημερινή προπόνηση στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης».

Στο απουσιολόγιο του Απόστολου Χαραλαμπίδη για το παιχνίδι στη Καλαμάτα βρίσκονται οι τραυματίες Παναγιώτου, Δημητριάδης, Σέχου και Σκεντεράϊ, ενώ εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Γιώργος Σικαλιάς ο οποίος στον αγώνα με την ΑΕΚ Β συμπλήρωσε 4 κίτρινες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της Μεσσηνίας. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Βουκελάτος, Καββαδίας, Μπαρμπαρούσης, Παπανικόλας και Παπαγγελής.

Δήλωση Χαραλαμπίδη

Χαλαραμπίδης : «Να διεκδικήσουμε το καλύτερο»
Ο τεχνικός της ομάδας μας, Απόστολος Χαραλαμπίδης αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με την Καλαμάτα υπογράμμισε «Αντιμετωπίζουμε την Καλαμάτα. Είναι ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και βρίσκεται στους διεκδικητές του πρωταθλήματος.
Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και με αυτοσυγκέντρωση. Να έχουμε καλή εικόνα και να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Να χαρούμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε απο αυτό ότι καλύτερο μπορούμε».