Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών στον Εργοτέλη.

Στην πιο δύσκολη στιγμή του τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ο ποδοσφαιρικός Εργοτέλης. Την ώρα που εδώ και μήνες ορισμένοι σφυρίζουν αδιάφορα για την ”κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, εκείνη οδεύει προς την καταστροφή με τα χρέη να μην είναι διαχειρίσιμα.

Μια διοίκηση που δεν έχει φανεί αντάξια των προσδοκιών, με τον υπό παραίτηση Γιώργο Τουτζάρη και τον άφαντο Μάγκεντ Σάμι να μην μπορούν να επηρεάσουν θετικά τις εξελίξεις.

Οι οπαδοί ζητούν μάταια να πάρει θέση ο κ. Σάμι, οι παίκτες κάτι πιο… χειροπιαστό από τον κ. Τουτζάρη και όλοι περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις. Όπως αναφέρει το Capitano.gr, ακόμα και με τα έσοδα από το στοίχημα, η ΠΑΕ δεν μπορεί να βρει ”οικονομική” ηρεμία!

Η πραγματικότητα είναι πολύ απαιτητική για την ΠΑΕ (όπως σε πολλές ομάδες της Superleague 2), με τον Ερασιτέχνη και δη τον Γιώργο Στειακάκη – μαζί με τον Μανώλη Σεβαστάκη– να έχουν μπει μπροστά. Αυτοί είναι ουσιαστικά που έχουν αναλάβει να τρέξουν την ομάδα μέχρι το φινάλε, όσο πιο ομαλά γίνεται καθώς και να διαχειριστούν τις δυσμενείς καταστάσεις. Aυτό είναι η κύρια είδηση. Στόχος, φυσικά, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, είναι η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και να μην έχει… μπλεξίματα. Μάλιστα, έχει ζητηθεί να βοηθήσει και ο πρώην διοικητικός ηγέτης Γιώργος Βρέντζος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών λόγω προσφυγών και κατάπτωσης εγγυητικής έχει αυξημένες πιθανότητες και πλέον γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να καλυφθούν οι ”τρύπες” και τελικά να προλάβει την επικύρωση της βαθμολογίας της Superleague 2! Απώτερος σκοπός είναι η ομάδα να έχει ”διαχειρίσιμα χρέη” το καλοκαίρι ώστε να βρεθεί μια διάδοχη κατάσταση, με δεδομένη την φυγή του Αιγύπτιου επιχειρηματία.

Πηγή: Capitano