Άρης Σκάλας: Θα ξαναζήσουμε σύντομα μεγάλες στιγμές!

Τελικό αποτέλεσμα 21ης αγωνιστικής:
Άρης Σκάλας – Άγιος Ιερόθεος:0-1.
Με ήττα ολοκλήρωσε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, καθώς την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει ρεπό.
Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, ο Άρης Σκάλας υποβιβάζεται στην τοπική κατηγορία.
Η εφετινή πορεία δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε, κανένας ωστόσο δεν μπορεί να ακυρώσει τη μεγάλη προσπάθεια και τα επιτεύγματα αυτών των 5 χρόνων, όπου ο Άρης Σκάλας ξεκινώντας από το μηδέν έχει προσφέρει μεγάλες χαρές στον κόσμο της πόλης μας με συνεχείς ανόδους κατηγοριών και συμμετοχή επί δύο συνεχείς περιόδους στις εθνικές κατηγορίες.

Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές και τους παίκτες για την προσπάθειά τους, τους χορηγούς που στην πιο δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία για τη χώρα μας στήριξαν το δύσκολο εγχείρημα και τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο γήπεδο όχι για να κάνει εύκολη και “ανέξοδη” κριτική αλλά για να υποστηρίξει πραγματικά τις προσπάθειες των παικτών μας.

Η πορεία του ιστορικού Άρη Σκάλας δεν σταματά εδώ, με τη δυναμική που η ομάδα έχει αναπτύξει και την συσπείρωση όλων όσων αγαπούν πραγματικά την ομάδα είμαστε σίγουροι ότι θα ξαναζήσουμε σύντομα μεγάλες στιγμές.

Υγ: η αγωνιστική περίοδος δεν ολοκληρώνεται εδώ, μιας και εκκρεμεί ο τελικός κυπέλλου Λακωνίας, όπου ο Άρης θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στον Μολαϊκο.