Δεύτερο σερί ντέρμπι για τον Πανθυρεατικό

Το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Απριλίου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις για την 24η αγωνιστική της Α’ Αρκαδίας. Με το παιχνίδι που ξεχωρίζει να είναι αυτό ανάμεσα σε Δόξα και Πανθυρεατικό.

Το Σάββατο (09/04, 16:00) η ΑΕΚ Τρίπολης θα υποδεχθεί την Τέγεα στο γήπεδο Φιλικών. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα, στον βαθμολογικό πίνακα της Α Αρκαδίας. Η ΑΕΚ προέρχεται από νίκη με 2-0 στο Λεβίδι. Ενώ η Τεγέα που βρίσκεται με τέσσερις βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ στην προηγούμενη αγωνιστική προηγήθηκε στο σκορ με το Λεωνίδιο όμως να φέρνει το παιχνίδι “στα ίσια”.

Στο γήπεδο του Λεβιδίου το Σάββατο (08/04, 16:00) θα διεξαχθεί το παιχνίδι Δημητσάνα-Ορχομενός. Η Δημητσάνα που έχει διανύσει μια άρματα καλή χρονιά, βρίσκεται στην 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα με 43 βαθμούς και μόλις έναν βαθμό πίσω από το Λεωνίδιο. Από την άλλη πλευρά, ο Ορχομενός είναι ουραγός της βαθμολογίας με 12 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική η Δημητσάνα “πέρασε” από το Παράλιο Άστρος με το ευρύ 5-0. Ο Ορχομενός την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ Τρίπολης με σκορ 2-0.

Στο γήπεδο του Κορακοβουνίου η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Τυρού το το Σάββατο (09:04, 16:00). Οι δυο ομάδες βρίσκονται στην 8η και 9η θέση αντίστοιχα. Με διαφορά 6 βαθμών.Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Τυρού επικράτησε με 2-1 του Ηρακλή Βερβαίνων.

Μια “γειτονική αναμέτρηση” θα γίνει στην Κυνουρία το Σάββατο (09/04, 19:00) μεταξύ του Αχιλλέα και του Ηρακλή Βερβαίνων. Στην βαθμολογία οι δυο ομάδες βρίσκονται στην 10η και 11η θέση αντίστοιχα. Με μόλις έναν βαθμό διαφορά.

Την Κυριακή (10/04) δυο παιχνίδια γεμάτα ενδιαφέρον για την κορυφή της Α Αρκαδίας. Με το πρώτο να γίνεται στο Λεωνίδιο (16:00) εκεί που η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τις Βρασιές. Με την ομάδα του Άγιο Ανδρέα να θέλει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για την μάχη της κορυφής.

Στην Μεγαλόπολη την Κυριακή (10/04, 16:00) θα διεξαχθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Δόξα θα υποδεχθεί τον Πανθυρεατικό σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στην κορυφή της Α Αρκαδίας. Πανθυρεατικός και Βρασίες έχουν από 51 βαθμούς ενώ η Δόξα είναι ακόμα “ζωντανή” βρισκόμενη στην 3η θέση με διαφορά 3 βαθμών από τις πρωτοπόρες ομάδες. Για τον Πανθυρεατικό αυτό θα είναι δεύτερο σερί ντέρμπι. Καθώς την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξένησε την ομάδα τον Βρασιών. Σε ένα αληθινό ντέρμπι, τόσο για το κλίμα όσο και για τον μεγάλο αριθμό θεατών. Η ομάδα του Άστρους κατάφερε να πάρει στις καθυστερήσεις τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με γκολ του Στρέμπα

ΠΗΓΗ: arcadiasports.gr