Μεγάλη ένταση και κόκκινες στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων

Ένας πραγματικός τελικός ήταν ο σημερινός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων μεταξύ του Μολαϊκού και του Πανγυθεατικού με τα νεύρα να είναι τεντωμένα αφού κρινόταν ο τίτλος του Πρωταθλητή Λακωνίας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ανέβηκαν τα αίματα στο ντέρμπι μεταξύ του Μολαϊκού και του Πανγυθεατικού στο 75ο λεπτό όπου ο διαιτητής της αναμέτρησης, Λιάρος, υπέδειξε αρχικά πέναλτι υπέρ του Πανγυθεατικού για χέρι αμυντικού του Μολαϊκού το οποίο αφού μίλησε με τον βοηθό Μπεκιάρη και τον τέταρτο διαιτητή Παλαμίδα άλλαξε την απόφαση παίρνοντας το πίσω.

Κάτι το οποίο δημιούργησε πάρα μεγάλη ένταση στις κερκίδες και εντός αγωνιστικού χώρου.

Σε επόμενη φάση του ντέρμπι ο Χατζησιμιώτης για τον Μολαϊκό τελείωσε μια φάση που ο διαιτητής είχε ήδη υποδείξει oφσάιντ και ξανά δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ των παικτών και των φιλάθλων.

Ο τερματοφύλακας του Μολαϊκού, Γραμματικάκης και ο Κουρτέσης για τον Πανγυθεατικό δέχθηκαν απευθείας κόκκινη.

Το ισόπαλο τελικό αποτέλεσμα 0-0 βγάζει ουσιαστικά τον Μολαϊκό εκτός διεκδίκησης του τίτλου και τον Πανγυθεατικό να πηγαίνει στις Αμύκλες την Κυριακή 17 Απριλίου 16:30 να αντιμετωπίσει τον Αμυκλιακό με τους μπλε του Γυθείου να κατακτούν το πρωτάθλημα Λακωνίας αν δεν ηττηθούν. ‘Ενας τελικός πρωταθλήματος στον οποίο αναμένεται να βρίσκεται όλη η φίλαθλη Λακωνία.

Ο Πανγυθεατικός έχει 21 βαθμούς, ο Αμυκλιακός 20 πριν την έναρξη του τελικού των Αμυκλών.