Φυντάνης: Βρίζανε με χυδαία λόγια, αλητεία. Είχε δίκιο ο κύριος Κούγιας. O Αστέρας Βλαχιώτη ήδη είναι σωσμένος

Ακούστε τις δηλώσεις των Νόλη – Φυντάνη μετά την λευκή ισοπαλία στη Ζάκυνθο μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Αστέρα Βλαχιώτη.

Δημήτρης Νόλης (τεχνικός Ζακύνθου)

“Ήταν δύσκολο παιχνίδι, το γνωρίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε την κατηγορία με ποιοτικούς παίκτες. Το ματς δεν είχε ρυθμό, λίγο το άγχος, λίγο ο αέρας δεν βοήθησαν στο να παιχτεί σωστό ποδόσφαιρο. Παρ΄ όλα αυτά ελέγχαμε το παιχνίδι. Απειληθήκαμε μόνο 2-3 φορές από τον αντίπαλο.

Δυστυχώς μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα όπως εξελίχτηκε το ματς. Κρατούσαμε τη νίκη για 5 λεπτά στα χέρια μας  που θα ήταν σημαντική, δυστυχώς  δεν τα καταφέραμε. Σαφώς στενεύουν τα περιθώρια. Αυτό το γνωρίζαμε από την αρχή. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους. Αυτό το οφείλουμε να το κάνουμε στα επόμενα ματς που απομένουν να μαζέψουμε όσο τον δυνατόν περισσότερους βαθμούς.”

Ηλίας Φυντάνης (τεχνικός Αστέρα Βλαχιώτη)

“Πριν αναφερθούμε στο παιχνίδι θα ήθελα να πω ένα τόσο ωραίο νησί και ένα όνομα καλό που έχει η Ζάκυνθος είναι κρίμα να συμβαίνουν όλα αυτά με τους οπαδούς. Το να βρίζουν όλοι την ομάδα μου αλλά και τον προπονητή με χυδαία λόγια όπως το ακούσατε είναι βρώμικο. Η Ζάκυνθος από αυτές στις συμπεριφορές γίνεται μια ομάδα πάρα πολύ μικρή και μικραίνει και το νησί το οποίο γίνεται και αυτό βρώμικο!

Αυτό είναι μια αλητεία με τους φιλάθλους και πιο παλιά το είχε πει ο κος Κούγιας ο οποίος είχε δίκιο! Στο αγωνιστικό μέρος αν δικαιούταν κάποιος τη νίκη ήμασταν εμείς. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες και στα 2 ημίχρονα. Είχε κάποιο έλεγχο η ομάδα της Ζακύνθου στα πρώτα 15 λεπτά αλλά χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει πίεση στην περιοχή μας.

Από μια φάση που χάσαμε τα μαρκαρίσματα δεχτήκαμε το γκολ Από εκεί κει πέρα αντιδράσαμε καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά και να κάνουμε άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Εύχομαι ο κος Γούναρης να απομακρύνει αυτά τα αποβράσματα που μολύνουν το ποδόσφαιρο και του εύχομαι καλή πορεία του χρόνου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.”

ΠΗΓΗ: ioniansports.gr