Αστέρας Βλαχιώτη – ΟΦ Ιεράπετρας 4 – 1: Γιορτή στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης

Καταιγιστικός ο Αστέρας Βλαχιώτη επικράτησε 4-1 του ΟΦ Ιεράπετρας. Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη Super League 2.

Το σκορ άνοιξε ο Αλνταίρ στο 8, ο Μπούτνικ έκανε το 2 – 0 στο 18ο λεπτό.

Μείωσε για τους Κρητικούς ο Κατάλντι στο 33′, το 3-1 έκανε ο Άντο στο 47ο λεπτό και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε Μπούτνικ με πέναλτι στο 66ο λεπτό.

Ο Ουκρανός είχε επίσης και μια προσπάθεια στο δοκάρι.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη με την 8η νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League 2, ανέβηκε στους 32 βαθμούς

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τον Αστέρα Βλαχιώτη, έπειτα από τρεις αγωνιστικές με την ομάδα της Νότιας Λακωνίας να πετυχαίνει νίκη «χρυσάφι» στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς και μόλις στο 8΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τέρμα του Φερέιρα.

Έπειτα από το γρήγορο αυτό γκολ, το συγκρότημα της Λακωνίας κυριάρχησε στο ματς και πίεσε προκειμένου να φτάσει σε ακόμα ένα γκολ, το οποίου θα της έδινε σκορ ασφαλείας. Αυτό θα μπορούσε να είχε επιτευχτεί στην φάση του 13΄, το σουτ όμως του Μπούντνικ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Κρητικών. Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν στο 18΄ με το πλασέ του Μπούντνικ.

Από το 25΄-26΄ και μετά η Ιεράπετρα προσπάθησε να συνέλθει και να γίνει απειλητική για την εστία των Λακώνων. Αυτό έγινε στο 33΄ όταν ο Κατάλντι μείωσε 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δεν άλλαξε κάτι στο υπάρχον σκορ.  Στην επανάληψη και για την ακρίβεια στο 47΄, ο Αστέρας επανάκτησε το προβάδισμα δύο γκολ που είχε στο σκορ, καθώς ο Μπάτροβιτς ήταν αυτός που έκανε το 3-1,  ενώ στο 66 ο Μπούντνικ ευστόχησε το πέναλτι που κέρδισε ο Αναστασόπουλος από τον Βιβάνκο για να κάνει το 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ του ματς.

ΠΗΓΗ: sdna.gr