Αμυκλιακός-Πανγυθεατικός: Ένας τελικός που θα μαζέψει κόσμο από πολλούς Νομούς!

Το ότι θα βρεθεί όλη η Λακωνία στις Αμύκλες – την Κυριακή 17/4 16:30 – δεν είναι κάποιο νέο, αλλά το ότι το ντέρμπι του Αμυκλιακού με τον Πανγυθεατικό θα προσελκύσει το ενδιαφέρον φιλάθλων από άλλους Νόμους δείχνει το πόσο σημαντικό είναι.
Οι εκτιμήσεις λένε ότι περισσότεροι από οκτακόσιοι φίλοι του ποδόσφαιρου θα δώσουν το παρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του isports.gr στο γήπεδο Αμυκλών την Κυριακή θα βρεθεί κόσμος όχι μόνο από την Λακωνία αλλά και από τις πιθανές πρωταθλήτριες ομάδες – ορισμένες έχουν κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα, άλλες βρίσκονται πολύ κοντά – των άλλων Νομών που θα βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τον Πρωταθλητή Λακωνίας και θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Άνθρωποι ομάδων που έχουν ήδη ενημερώσει για την παρουσία τους την Κυριακή στις Αμύκλες.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια στη Λακωνία, θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαϊας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας – Ιθάκης. Από το σύνολο των επτά ομάδων, οι τρεις πρώτες θα πάρουν το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική.

Συνεπώς όπως είναι λογικό ο εν λόγω αγώνας είναι ο ιδανικός προκειμένου οι επόμενοι αντίπαλοι του Πρωταθλητή Λακωνίας, να έχουν μια εικόνα και να βγάλουν κάποια συμπεράσματα από την ομάδα της Λακωνίας που θα αντιμετωπίσουν στους αγώνες ανόδου για τη Γ΄ Εθνική.

Το isports.gr βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 15/4 στο γήπεδο των Αμυκλών και θα σας ενημερώσει αναλυτικά με φωτογραφίες σε επόμενο άρθρο για το πως θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τον σημαντικότερο αγώνα που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο Τοπικό Πρωτάθλημα Λακωνίας.