Αμυκλιακός – Πανγυθεατικός: Το isports.gr σας υποδέχεται στο γήπεδο Αμυκλών (φωτογραφίες)

Το αθλητικό site της Λακωνίας σας δίνει όλες τις πληροφορίες για το πως θα παρακολουθήσετε από κοντά τον τελικό της Κυριακής 17/4 16:30 μεταξύ του Αμυκλιακού και του Πανγυθεατικού. 

Ο τελικός του πρωταθλήματος Λακωνίας την Κυριακή 17 Απριλίου αναμένεται να προσελκύσει θεατές όχι μόνο από όλη την Λακωνία αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του isports.gr από πολλούς Νομούς – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ. Για να ενημερωθεί τόσο αυτός ο κόσμος όσο και ο Λάκωνας φίλαθλος το isports.gr σας ενημερώνει με εικόνες αναλυτικά για το που θα παρκάρετε, και από που θα παρακολουθήσετε τον αγώνα.

Για τους δύο χώρους που θα φιλοξενήσουν τους φιλάθλους θα υπάρχουν 2 διαφορετικές είσοδοι. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τον δικό τους χώρο και θα μπαίνουν από την μια είσοδο και οι γηπεδούχοι θα έχουν τον δικό τους χώρο και θα μπαίνουν από την δεύτερη είσοδο. Μεταξύ των δυο χώρων θα υπάρχει η κερκίδα και σημαντική αστυνομική δύναμη καθώς και προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας.

Η μικρή κερκίδα που είναι στη μέση του γηπέδου θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους. Εξάλλου είναι ακατάλληλη με σάπια ξύλα, πατάς και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πέσεις κάτω.

Στη μεριά των πάγκων, που βρίσκονται τα διαφημιστικά πανό δεν θα μπορεί να δει κάποιος τον αγώνα, γιατί τα πανό θα είναι αναρτημένα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο αγώνας δεν θα μεταδοθεί LIVE streaming. Θα υπάρξει κανονικά ενημέρωση από το isports.gr για την εξέλιξή του με αναλυτικά στοιχεία.

Τα εισιτήρια θα βρίσκονται σε αυτό το σημείο, με την πλειοψηφία του κόσμου να βρίσκεται ακόμη στο αυτοκίνητο αφού οι χώροι στάθμευσης είναι αφού περάσετε το γήπεδο. Η είσοδος θα είναι 5 ευρώ.

Ο χώρος ακριβώς έξω από την είσοδο του γηπέδου θα είναι αποκλεισμένος και δεν θα μπορεί να παρκάρει φίλαθλος. Είναι αποκλειστικά χώρος για τους παίκτες και τους ανθρώπους των δύο ομάδων.

Τα αυτοκίνητα θα μπορείτε να τα αφήσετε σε χώρους όπως αυτόν στην ακόλουθη φωτογραφία ή συνεχίζοντας στο δρόμο που βλέπετε στη φωτογραφία, αφού περάσετε το γήπεδο.

Ο χώρος που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι – οι οποίοι θα έρθουν οργανωμένα και όλοι μαζί – είναι πολύ κοντά στο χώρο των αυτοκινήτων.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει τους γηπεδούχους είναι στις ακόλουθες φωτογραφίες και βρίσκεται αριστερά όπως βλέπουμε την κερκίδα. Για να μπορέσει αύριο κάποιος να τον προσεγγίσει θα πρέπει να περάσει πίσω από το αποδυτήρια του γηπέδου και να πάει περιμετρικά.