Πανγυθεατικός: Όλοι μαζί για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία!

Διαβάστε την ανάρτηση του Πανγυθεατικού για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Λακωνίας

Είναι πολύ δύσκολο μετά από έναν υποβιβασμό, τον οποίο αγωνιστικά δεν άξιζες, να σταθείς στα πόδια σου και να κοιτάξεις ξανά μόνο προς την κορυφή!
Ο Πανγυθεατικός μας το κατάφερε και αυτό και επανήλθε με τον πιο εμφατικό τρόπο. Έγραψε ιστορία στο λακωνικό ποδόσφαιρο, καθώς είναι η πρώτη ομάδα που κατακτά αήττητη το πρωτάθλημα για δεύτερη φορά και μάλιστα συνεχόμενη (2019 η πρώτη κατάκτηση και 2020 και 2021 στη Γ’ Εθνική Κατηγορία).
Ο δρόμος για την κορυφή μόνο εύκολος δεν ήταν. Ενδεικτικά, στη χθεσινή αναμέτρηση, 4 βασικά γρανάζια της ομάδας μας απουσίαζαν (Κουρτέσης, Αναστασάκος, Λαμπρόπουλος, Πλεμμένος), ενώ άλλοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με ελάχιστες προπονήσεις λόγω θεμάτων τραυματισμών!
Παρ’ όλα αυτά, ομάδα και κόσμος έγιναν ένα χθες στις Αμύκλες και ο Πανγυθεατικός μας δεν αγωνίσθηκε να πάρει την ισοπαλία που του αρκούσε, αλλά κυνήγησε μόνο τη νίκη, την οποία και πέτυχε με τον πιο πειστικό τρόπο!
Πολλά μπράβο στους προπονητές και τους αθλητές μας! Είμαστε περήφανοι για αυτούς!
Για τον κόσμο μας, τι να πούμε; Απλά συγκλονιστικός! Σα να παίζουμε κάθε Κυριακή μέσα στο Γύθειο!
Η δουλειά όμως για φέτος, δεν τελειώνει εδώ! Ακολουθούν τα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, στην οποία και θέλουμε διακαώς να επανέλθουμε!
👉Πολλά μπράβο στο διαιτητή Παλαμίδα και τους επόπτες για την εξαιρετική διαιτησία στη χθεσινή κρίσιμη αναμέτρηση!
👉Πολλά μπράβο στη διοίκηση του Αμυκλιακού για την εξαιρετική οργάνωση ενός απαιτητικού αγώνα και τη διαχείριση του μεγάλου αριθμού φιλάθλων, οι οποίοι και τον παρακολούθησαν!
👉 Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας, που προέβη σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την άρτια διεξαγωγή του “τελικού” του πρωταθλήματος!
👉Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Αμυκλιακού και του ΑΟ Σπάρτης για τα συγχαρητήρια που μας εξέφρασαν!
Συνεχίζουμε δυνατά! Όλοι μαζί για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία!
Πηγή: Δημοτική Αγορά Λακωνίας