Μολαϊκός: Το τέλος μιας πολύ επιτυχημένης χρονιάς!

Το πρωταθλημα Λακωνίας που για πρώτη φορά φέτος διεξήχθη σε μία μόνο κατηγορία τελείωσε την Κυριακή, με τον Πανγυθειατικό να αναδεικνύεται δίκαιος πρωταθλητής με 24 βαθμούς στην τελική φάση και να αποκτά το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ για άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία.
Οι στόχοι που από το καλοκαίρι είχαν τεθεί από το ΔΣ και τους αθλητές του Μολαικού ήταν η γρήγορη ανασύνταξη μετά τον περυσινό υποβιβασμό από την Τρίτη Εθνική, η αξιοποίηση των νέων και παλιών γηγενών ποδοσφαιριστών του συλλόγου, η επαναδραστηριοποίηση των Ακαδημιών που είχαν αναστείλει τη λειτουργία τους λόγω της πανδημίας, το όμορφο θέαμα μέσα στο γήπεδο και φυσικά η κατάκτηση και των δύο τίτλων, η διεκδίκηση των οποίων είναι στο DNA του Μολαικού από την ημέρα που ιδρύθηκε.
Δ.Σ. , αθλητές και μέλη του προπονητικού team είμαστε ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι που επετευχθησαν σχεδόν όλοι οι στόχοι που θέσαμε (για 3 βαθμούς δεν κατακτήθηκε το πρωτάθλημα) και είμαστε ένα βήμα πριν την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Συγχαίρουμε τον Πανγυθειατικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ευχόμαστε επάνοδο στην Τρίτη Εθνική κατηγορία.
Ευχαριστούμε τους φίλους του Μολαικού που “ζέσταναν” ξανά την εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου Μολάων και στάθηκαν δίπλα στους παίκτες της ομάδας εντός και εκτός έδρας.
Δίνουμε ραντεβού στις 7 του Μάη στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης στο τελικό Κυπέλλου με τον Άρη Σκάλας.