Ο Πανηλειακός αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ηλείας με τριάρα!

Ο Πανηλειακός αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ηλείας κερδίζοντας στο δεύτερο τελικό 3-0 τον Ξενοφών Κρεστένων.

(στο 6′ το 1-0 ο Τσαγκάρης με εύστοχο πέναλτι – προηγήθηκε υπόδειξη του διαιτητή Στάμου σε ανατροπή του Κακόγιαννου από τον Τσίτσο  –  στο 45+1′ το 2-0 πάλι ο Τσαγκάρης με εύστοχο πέναλτι – προηγήθηκε υπόδειξη του διαιτητή Στάμου μετά από κεφαλιά του Έλιοτ που σταμάτησε με τα χέρια ο Κύτταρης  –  στο 79′ το 3-0 με αυτογκόλ όταν μετά από φάουλ του Τζανέτου σε κόντρα ανάμεσα σε αμυντικό και Κουτρουμπή η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από το κεφάλι του πρώτου     –      Για τον Πανηλειακό, υπήρξε στο 3′ ακυρωθέν γκολ του Τσαγκάρη για χέρι στην προσπάθεια, ενώ ακόμα καλές στιγμές, στο 76′ μπάσιμο και σουτ άουτ του Π. Τσίγκρηλα, στο 82′ από σέντρα του Τριανταφύλλη κεφαλιά του Τζσνέτου άουτ και στο 90′ από φάουλ του Γαλανόπουλου κεφαλιά του Τζανέτου στο δοκάρι      –      Για τον Ξενοφώντα στον οποίο δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής ο Μιλοσέσκι λόγω ποινής μιας αγωνιστικής από τέσσερις κίτρινες κάρτες, καλύτερες στιγμές, στο 5′ από εκτέλεση φάουλ κοντινή κεφαλιά του Κιάμου απέκρουσε ο Καπετανάκης και στο 66′ γυριστό σουτ του Αναμουρλίδη έδιωξε εντυπωσιακά και σωτήρια σε κόρνερ ο Καπετανάκης)

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι, Κολόκας, Δ. Τσίγκρηλας, Δημάκης, Τζανέτος, Μπάλλας, Κακόγιαννος (67′ Π. Τσίγκρηλας), Έλιοτ (79′ Τριανταφύλλης), Τσαγκάρης (61′ Γκρίλλας)

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Βαγγόπουλος, Αναμουρλίδης, Κύτταρης (54′ Αγριδιώτης), Τσίτσος, Γ. Καλαντζής, Διονυσόπουλος (85′ Κουής), Π. Κωνσταντόπουλος (85′ Πεσκελίδης), Κιάμος (54′ Θ. Καλαντζής), Μούτσος, Μπακατσέλος

ΠΗΓΗ: ilia oikonomia