Αγαθοκλής Χριστόπουλος: Εύχομαι η άνοδος να παιχτεί μόνο στο γήπεδο

Ο Πρόεδρος του Πανθουριακού, Αγαθοκλής Χριστόπουλος στο πλαίσιο των δηλώσεων του στο messinialive.gr για την κατάκτηση του Κυπέλλου Μεσσηνίας αναφέρθηκε στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Η δήλωσή του:

Μεγάλος μας στόχος πλέον είναι να φτιάξουμε το δικό μας γήπεδο. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το θέμα μέσα στο καλοκαίρι. Να μπορέσουμε να παίξουμε σε ένα γήπεδο που αρμόζει στις δυνατότητες του Πανθουριακού.

Την βλέπω πάρα πολύ δύσκολη, δεν έχουμε καμία εμπειρία, είμαστε πρωτάρηδες σε αυτό το θεσμό. Δεν έχουμε παίξει με άλλες ομάδες εκτός Θουρίας, Ο προπονητής βέβαια έχει εμπειρίες, τα παιδιά δεν ξέρω τι εμπειρίες έχουν, βέβαια κάποιοι όπως ο Καλογερόπουλος, όπως ο Τσουλάκος που έχουν εμπειρίες από άλλα πρωταθλήματα ξέρουν τι γίνεται, εμείς τουλάχιστον διοικητικά είμαστε στα σπάργανα να δημιουργήσουμε ένα θεσμό έτσι ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.

Επειδή έζησα την Καλαμάτα στη Γ’ Εθνική και επειδή έζησα και κάποια πράγματα σε κάποια άλλα μπαράζ εύχομαι να παιχτεί μόνο στο γήπεδο η διαδικασία.

Αγωνιστικά η ομάδα είναι έτοιμη.  Θα μπορούσαμε να έχουμε άλλους 1-2 παίκτες να κάνουν πλήρες το ρόστερ αλλά εκ τον ενόντων έχουμε όλη την δυνατότητα με αυτά τα παιδιά που είναι εξαιρετικά και σαν χαρακτήρες. Όλα τα παιδιά που είναι στον Πανθυρεατικό έχουν πολύ καλό χαρακτήρα. Παιδιά με ποδοσφαιρική παιδεία, μόρφωση και μια τέτοια ομάδα μπορεί να έχει μόνο επιτυχίες.  Θα το δούμε από το πρώτο παιχνίδι και τους υπόλοιπους αγώνες μπαράζ που θα παίξουμε εκτός έδρας.