Αιγάλεω: Πέντε απουσίες για την αυλαία με Διαγόρα Ρόδου. Η αποστολή

Με χαμόγελα και σε καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της φετινής χρονιάς στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» για το Αιγάλεω που υποδέχεται την Κυριακή (01/05, 14:45) τον Διαγόρα Ρόδου στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Η πρωινή προπόνηση των «κυανόλευκων» κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και τακτική στις στατικές φάσεις. Εκτός αποστολής για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν βρίσκονται οι τραυματίες Καθάριος, Παναγιώτου και Τσίτσαρης, καθώς και οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Παπανικόλας και Δημητριάδης.

Μετά την προπόνηση ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με την οποία θα πέσει και η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος.

Στη λίστα του τεχνικού του City βρίσκονται οι: Σικαλιάς, Φυλακτός, Αναστασίου, Ανδρέου, Βλάχος, Καλύβας, Ντρενογιάννης, Παπουτσογιαννόπουλος, Δακτυλίδης, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Σταματάκης, Αρναρέλλης, Καββαδίας, Μπαρμπαρούσης, Παυλής, Σέχου, Τριμμάτης, Τσιλιγκίρης και Χοτζάλλι.