Ηρόδοτος: Κάλεσμα στο κόσμο και αποστολή

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού υποδέχεται τον Αστέρα Βλαχιώτη (η οποία παλεύει επίσης για την παραμονή) με τη νίκη να είναι μονόδρομος για την Κρητική ομάδα για να εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή χωρίς να ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα των υπολοίπων.

Η ΠΑΕ απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο:

«Η ομάδα μας την Κυριακή 1 Μαΐου στις 14:45 υποδέχεται στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού τον Αστέρα Βλαχιώτη σε μία αναμέτρηση που ο Ηρόδοτος θέλει τη νίκη προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία!

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της Αλικαρνασσού και όχι μόνο, να σταθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι έχουν καταβάλλει τεράστια προσπάθεια, έτσι ώστε να σωθεί η κατηγορία.

Το σωματείο μας, χρειάζεται τον κόσμο ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ προκειμένου να μπορέσει να πανηγυρίσει τη νίκη που θα σημάνει και την παραμονή του Ηροδότου στη Betsson Super League 2! Την Κυριακή το μεσημέρι το ραντεβού είναι ένα: Ηρόδοτος – Αστέρας Βλαχιώτη!»

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι μετά την προπόνηση του Σαββάτου ο Βασίλης Βούζας ανακοίνωσε τα ονόματα των είκοσι ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή του Ηροδότου για τον “τελικό”.

Αυτοί είναι οι: Κρόστα, Δήμιζας, Γκόμεζ, Κόρτσαμ, Ασίγκμπα, Κίσσας, Αργκιλέσι, Ν. Βρεττός, Ποζατζίδης, Κάπελ, Αποστολίδης, Χαλκιαδάκης, Χριστογιάννης, Μπαρμπόζα, Σουρνάκης, Γκίνη, Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Νόνης, Η. Βρεττός.

ΠΗΓΗ: https://athlitiko.gr/