Καλαμάτα: Οι πρώτες κινήσεις του Τσιώλη

Ο νέος τεχνικός της Μαύρης Θύελλας βρέθηκε στην κερκίδα με φιλικό του πρόσωπο και “τσέκαρε” δια ζώσης τους μελανόλευκους για την πλειοψηφία των οποίων έχει άποψη. Κάποιους απ’ αυτούς τους γνωρίζει προσωπικά αφού υπήρξαν παλιότερα παίκτες του, όπως ο Αναστασόπουλος και ο Παπατόλιος, τους περισσότερους τους γνωρίζει από την ποδοσφαιρική τους διαδρομή και για τους υπόλοιπους έχει φροντίσει και έχει ενημερωθεί, ενώ στα χέρια του βρίσκεται και έκθεση του Γιάννη Μπελά. Σύμφωνα με πληροφορίες έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε με την Κηφισιά και επιβεβαίωσε την άποψη που έχει σχηματίσει πως η Καλαμάτα διαθέτει ισχυρό βασικό κορμό και δεν χρειάζεται παρά ορισμένες προσθήκες για να εμφανιστεί στο βαθμό που ο ίδιος επιθυμεί στο νέο πρωτάθλημα.

Μετά την σημερινή παρουσίαση του από την ΠΑΕ Καλαμάτα, ο 62χρονος καρδιτσιώτης τεχνικός θα σηκώσει μανίκια και θα πιάσει άμεσα δουλειά και το απόγευμα της Τρίτης θα βρεθεί στο γήπεδο για την πρώτη γνωριμία με την ομάδα. Πρόθεση του σύμφωνα με πληροφορίες, είναι οι ποδοσφαιριστές να περάσουν από εργομετρικά ώστε να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ σε απόλυτη προτεραιότητα βρίσκεται και η στελέχωση του προπονητικού τιμ της ομάδας. Οι πρώτες επαφές μάλιστα για τον άμεσο συνεργάτη του έχουν γίνει με προπονητή που κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του γενικού αρχηγού ενώ αυτός που φαίνεται να διατηρεί τη θέση του στο προπονητικό τιμ της ομάδας είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Πιέρ Εμπέντε. Αντίθετα, ο Γιάννης Μπελά με τον Γιώργο Μαραντά, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρέθηκε δίπλα του στον πάγκο της Καλαμάτας, αποχαιρέτησαν τους μελανόλευκους στην προπόνηση της Δευτέρας.

ΠΗΓΗ: sport365.gr