Πανγυθεατικός: Οι πονηριές και οι προδοσίες οφείλονται αποκλειστικά σε έλλειψη ικανότητας.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Πανγυθεατικού
Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τον Πανγυθεατικό μας να μην ηττάται στο νησί της Κεφαλονιάς! Ισοπαλία με 0-0 για την ομάδα μας απέναντι στον Παλληξουριακό, στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ για τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή κατά το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά ο Πανγυθεατικός μας είχε τις ευκαιρίες του, κυρίως στο 2ο ημίχρονο, για να πάρει τη νίκη!
Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση του Παλληξουριακού για την άψογη φιλοξενία, αλλά και όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι ήταν ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι στη διαδικασία της μετάβασης μας στο νησί! Όμορφο νησί, με εξαιρετικούς ανθρώπους!
Πολλά μπράβο και στους διαιτητές Κεφιλή, Σπηλιώτη και Οικονόμου (Κορινθίας), για την απόδοση τους στη σημερινή αναμέτρηση!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους και επιχειρηματίες της πόλης μας που συνέβαλαν στην κάλυψη των εξόδων του ταξιδιού της ομάδας μας στην Κεφαλονιά!
Πάντα δίπλα στην ομάδα μας με προθυμία και αγάπη!
Την Τετάρτη 11/5 στις 16.00 ο Πανγυθεατικός μας υποδέχεται τον ιστορικό Πανηλειακό! Γεμίζουμε το γήπεδο και στηρίζουμε την ομάδα για να πάρει τη νίκη!
📌Υ.γ. Ένας Γάλλος συγγραφέας έγραψε κάποτε: Οι πονηριές και οι προδοσίες οφείλονται αποκλειστικά σε έλλειψη ικανότητας. Παράλληλα, ο σοφός ελληνικός λαός λέει ότι τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο ουδείς! Αφιερωμένα εξαιρετικά! Συνεχίστε δυναμικά, μας αρέσει πολύ!