Το «Ευχαριστώ» του Μολαϊκού στο κόσμο του.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Μολαϊκού
Την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση οι παίκτες του Μολαικού την είχαν τελικά κρατήσει για τον τελευταίο αγώνα της σαιζόν, τον Τελικό του Κυπέλλου Λακωνίας.
Κυριαρχώντας επί 95 λεπτά στο γήπεδο επικράτησαν με σκορ 1-0 του Άρη Σκάλας και κατέκτησαν επάξια το τρόπαιο.
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε με δυνατή κεφαλιά στο 53ο λεπτό ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος Λακωνίας Χρήστος Χατζησιμιώτης μετά από χτύπημα κόρνερ του Δημήτρη Ρουμάνη.
Κατά τη διάρκεια αγώνα και κυρίως στα 15 τελευταία λεπτά χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες από την πλευρά του Μολαικού για πιο ευρύ σκορ.
Οι παίκτες που ξεκίνησαν τον αγώνα ήταν: Γραμματικάκης, Λάτσης, Γ. Κουτρουλακης, Στ.Κότσαλης, Αν.Ζώταλης, Δημ. Ρουμάνης, Αλεξ.Κουτρουλάκης, Βασ. Μουτσατσός, Χρ.Χατζησιμιωτης, Αγγ.Χατζησιμιωτης, Σωτ. Διαμαντάκης
Έπαιξαν επίσης οι :
Απ. Τσιριγώτης, Γιωρ. Κουλούρης, Τρ. Αβδούλος
Ο σημερινός τελικός ήταν ο 4ος τα 15 τελευταία χρόνια για το Μολαικό και ο πρώτος κερδισμένος τα τελευταία 30 χρόνια.
Οι περισσότεροι από τους παίκτες της σημερινής ομάδας την τελευταία 10ετία έχουν κατακτήσει με την πράσινη φανέλα του Μολαικού, ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ.
Ευχαριστούμε τους φίλους του συλλόγου που βρέθηκαν στις κερκίδες του Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου και στήριξαν τις προσπάθειες των αθλητών μας μέχρι το τελευταίο λεπτό