Ο Πανηλειακός «κατασκόπευσε» τον Πανγυθεατικό

Άνθρωπος του Πανηλειακού βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στον γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι, όπου και παρακολούθησε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παλληξουριακό και τον Πανγυθεατικό, τους δυο προσεχείς αντιπάλους της ομάδας του Πύργου, μεταφέροντας αυτά που είδε στον τεχνικό της ομάδας Ανδρέα Τρυφωνόπουλο.

Ο Πανηλειακός, αναλύει πλέον τους δυο προσεχείς αντιπάλους και ιδιαίτερα τον Πανγυθεατικό, ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη στο Γύθειο, στην πρεμιέρα του Πανηλειακού σε αυτά τα παιχνίδια ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Το σημερινό παιχνίδι στο Ληξούρι, εκ πρώτης όψεως, ήρθε όπως το ήθελε ο Πανηλειακός. Μια ισοπαλία (0-0), η οποία δεν βολεύει καμία από τις δυο ομάδες. Είναι όμως και ένα αποτέλεσμα, το οποίο κρίνεται ανάλογα από ποια οπτική γωνία το βλέπει κανείς, καθώς κρατάει «ζωντανούς» και τους δυο αντιπάλους του Πανηλειακού.

Ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος και η ομάδα του Πύργου, προετοιμάζονται πλέον για το ματς της Τετάρτης στο Γύθειο, απέναντι στους Πρωταθλητές Λακωνίας. Ο Πανγυθεατικός, έχασε σε αυτό το ματς με τραυματισμό έναν ικανότατο εξτρέμ, τον Μπουρελάκο, ο οποίος αποχώρησε νωρίς και μένει να δούμε τι ακριβώς έχει και αν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

ΠΗΓΗ: https://ilia.news/