6 λόγοι για να στραφείτε στα φίλτρα νερού

φίλτρα νερού-ψύκτες νερού

 

Το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο. Παρόλα αυτά στο νερό της βρύσης περιέχεται μια σειρά χημικών ουσιών δυνητικά επικίνδυνων για τον ανθρώπινο οργανισμό. Το να αποφύγει κανείς να πιει νερό είναι αδιανόητο. Πως όμως μπορεί κάποιος να καταναλώνει άφοβα νερό στην καθημερινότητά του; Με πιστοποιημένα φίλτρα νερού μπορεί κάποιος να είναι βέβαιος, ότι το νερό είναι ασφαλές για κατανάλωση και για τον ίδιο και την οικογένειά του

Ακολούιως επεξηγούνται 6 ζωτικής σημασίας λόγοι για τους οποίους καθίσταται αναγκαία η εγκατάσταση φίλτρων νερού, αλλά και πώς θα βελτιώσουν έμπρακτα την καθημερινότητά σας. 

#1 Απαλείφονται οι Πιθανώς Καρκινογόνες Ουσίες 

Η αξία του χλωρίου είναι αδιαμφισβήτητη, αφού χάρη σε αυτό το νερό απολυμαίνεται και τα παθογόνα μικρόβια εξουδετερώνονται. Παρόλα αυτά τα παράγωγα του χλωρίου δύνανται να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στον ανθρώπινο οργανισμό. Εδώ έρχονται και παρεμβαίνουν τα φίλτρα νερού. Φιλτράρουν το νερό και απομακρύνουν όλες τις επικίνδυνες χημικές ουσίες, καθιστώντας το νερό της βρύσης πόσιμο και πραγματικά καθαρό. 

 

#2 Ιζήματα παλαιών σωληνώσεων απομακρύνονται

Τα περισσότερα σπίτια έχουν παλιές υδραυλικές εγκαταστάσεις. Οι ίνες αμιάντου, ο μόλυβδος, ο χαλκός και ο σίδηρος είναι μόνο λίγα από τα στοιχεία, που εντοπίζονται στις παλιές σωληνώσεις κι επηρεάζουν την ποιότητα του νερού και ευθύνονται για την εμφάνιση σοβαρών παθήσεων, όπως διάφορες μορφές καρκίνου, μολυβδίαση κλπ. Για τον σκοπό της αποφυγής αυτών των βλαβερών ουσιών, κρίνεται καίριας σημασίας για την υγεία μας η εγκατάσταση πιστοποιημένων φίλτρων νερού ενεργού άνθρακα 

#3 Η Οικολογική Επιλογή

Η προστασία του πλανήτη είναι επιτακτική ανάγκη και όλοι οφείλουμε να μεριμνήσουμε για αυτό, καθένας με τον τρόπο του. Το πιο απλό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι είτε να εγκαταστήσουμε φίλτρα νερού είτε  ψύκτες νερού, που διαθέτουν φίλτρο. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις διασφαλίζουμε για εμάς καθαρό πόσιμο νερό, ενώ για το σπίτι μας, τον πλανήτη μας, αποφεύγουμε την κατανάλωση εμφιαλωμένου νερού και άρα πλαστικού. 

#4 Καλύτερη Επιδερμίδα

Έμμεσο αλλά και ουσιαστικό πλεονέκτημα, που απορρέει από το φιλτραρισμένο, καθαρό, υγιεινό νερό είναι η θετική επίδραση, που έχει στην επιδερμίδα, τα μαλλιά, αλλά και την πνευματική απόδοσή μας. Εγκαθιστώντας κάποιος φίλτρα νερού στο μπάνιο έχει την ευκαιρία σε λίγο καιρό να διαπιστώσει τα ευεργετικά αποτελέσματα. Σύντομα θα αποχαιρετήσετε το θαμπό δέρμα και τα μαλλιά χωρίς λάμψη, που οφείλονται στην ύπαρξη χλωρίου στο νερό του μπάνιου. 

#5 Η γεύση των φαγητών απογειώνεται

Το χλώριο, που περιέχει το νερό της βρύσης, αποδίδει μια δυσάρεστη οσμή και γεύση στα φαγητά και στα ροφήματα, που παρασκευάζετε. Με τα πιστοποιημένα φίλτρα νερού, μπορείτε να ξεπλένετε τα τρόφιμά σας με καθαρό νερό, να μαγειρεύετε με νερό απαλλαγμένο από άσχημη οσμή και γεύση και να παρέχετε στην οικογένειά σας, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα ροφήματα, που σας αρέσουν χωρίς να ανησυχείτε για την ποιότητά τους. 

#6 Τρόφιμα πραγματικά καθαρά

Όπως προλογίσαμε, με τη χρήση φιλτραρισμένου νερού, εξασφαλίζετε, ότι τα τρόφιμα, που καταναλώνετε, θα έχουν την καλύτερη δυνατή γεύση και ποιότητα. Έχει πλέον ευρύτατα αποδειχθεί, ότι τα φρούτα και τα λαχανικά που πλένονται με αφιλτράριστο νερό, απορροφούν το χλώριο του νερού, με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται για την υγεία μας. Γι’ αυτό είναι ζωτικής σημασίας να χρησιμοποιείτε μόνο καθαρό, φιλτραρισμένο νερό. 

 

Με μια ενδελεχή έρευνα αγοράς μπορείτε να εντοπίσετε τα πλέον αξιόπιστα και βραβευμένα φίλτρα νερού, διασφαλίζοντας πως το νερό, που χρησιμοποιείτε είναι ασφαλές, χωρίς χημικά και άλλα επιβλαβή για τον οργανισμό συστατικά.