Μεγάλη «Χ»αμένη ευκαιρία για τον Πανγυθεατικό

Ο Πανγυθεατικός με νίκη στο χθεσινό εντός έδρας αγώνα με τον Πανηλειακό θα είχε κάνει ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Πόσο μάλλον που την ίδια ώρα ο Πανθουριακός και Παλληξουριακός έμεναν στο ισόπαλο 1-1 στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας στη Παραλία.

Οι μπλε του Γυθείου έμειναν στο 0-0 με τον Πανηλειακό, αφήνουν τον αγώνα πίσω και ρίχνουν πλέον όλο το βάρος στο Κυριακάτικο ματς στο Άστρος όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Ο καθοριστικός αγώνας της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει την Κυριακή 15 Μαΐου στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους.

Η καλύτερη στιγμή του Πανγυθεατικού στο χθεσινό αγώνα ήταν στο 35ο λεπτό με δοκάρι σε προσπάθεια του Σαραντόπουλου.

Πριν τη λήξη του ημιχρόνου και στο καλύτερο διάστημα των μπλε του Γυθείου, ο Διαμαντάκος δεν μπόρεσε να γίνει αποδέκτης σέντρα του Σουκούλι και στο 45ο λεπτό ο Σαραντόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Πανηλειακού, Καπετανάκη.

Μετά την εσωτερική αλλαγή του Κουρτέση ο Πανγυθεατικός δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες αλλά στάθηκε άτυχος στη τελική προσπάθεια.

Στο 82΄διακόπηκε ο αγώνας για λίγα λεπτά λόγω έντασης μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Αξιοσημείωτο ότι ο Γιώργος Αναστασάκος επανήλθε μετά τον σοβαρό τραυματισμό.

Ο Πανηλειακός δεν απείλησε και περιορίστηκε σε δευτερεύοντα ρόλο, προσπαθώντας να σπαταλήσει το χρόνο για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πανγυθεατικός: Καβαλιώτης, Ζορμπάς, Κουρτέσης, Χρυσικάκος, Πετρόπουλος Κωστάκος, Γιαννόπουλος, Σαραντόπουλος, Σουκούλι (68΄Αναστασάκος), Σπηλιωτόπουλος (55΄Πλεμμένος), Διαμαντάκος

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι (85΄Μπατζακόπουλος), Κολόκας, Δ. Τσίγκρηλας, Δημάκης, Μπάλλας, Κακόγιαννος (70΄Γκρίλλας), Τζανέτος, Έλιοτ, Τσαγκάρης (60΄Π. Τσίγκρηλας).

 

η βαθμολογία του ομίλου

ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΙσοπΉττεςΥπέρΚατά
1.Α.Π.Σ. ΠΑΤΡΑΙ6220060
2.ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ4211030
3.Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ2202011
4.ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ. Σ.2202000
5.Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ1101011
6.ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ0100103
7.Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ0200206