Ξη-ροκάμπι, Ξη-ροκάμπι, Ξη-ροκάμπι! (βίντεο, φωτογραφίες)

Ασταμάτητο το Λύκειο Ξηροκαμπίου συνεχίζει την εκπληκτική πορεία στη πετοσφαίριση αγοριών.

Μετά τις εκτός έδρας νίκες σε Καλαμάτα, και Κέρκυρα, το τραίνο του Ξηροκαμπίου πέρασε και από το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης νικώντας το 2ο ΓΕΛ Πατρών με σκορ 2-0!

Ένα κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης στο οποίο είχε δημιουργηθεί μια εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους φίλους της ομάδας όπως θα δείτε και στα ακόλουθα βίντεο.

Μεγάλη επιτυχία για τα παιδιά του Λυκείου μας, αφού στο σημερινό παιχνίδι με το 2ο ΓΕΛ Πατρών επικρατησαμε με σκορ 2-0.Για το σχολείο μας,που πριν λίγα χρόνια το είχαν κλείσει (το μοναδικό στην Πελοπόννησο) το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης αποδείχτηκε πολύ μικρό.Εμπειρια μοναδική που δεν είχαμε ζήσει ούτε με την ΑΕΦ.Τους ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και πάμε λίγο στους πρωταγωνιστές τα παιδιά.
Κονιδης Βασίλειος,Κωνσταντακος Χρήστος,Δρογκαρης Κωνσταντίνος,Ματαρας Πάκης,Ασιμακοπουλος Παναγιώτης,Ναστακος Πέτρος,Φραγκης Δημήτρης, Σαχλας Χρήστος,Αγκαλιου Αλέκος.
Να ευχαριστήσουμε τον Γυμναστή του σχολείου τον Κο Ταξιάρχη και τους συνοδούς των παιδιών, Τσάτουμα Ανθή και Ρηγακο Ιωάννη που έκαναν ο,τι περνούσε από το χέρι τους στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα με αποτέλεσμα να παραμείνουμε στο γήπεδο 2.5 ώρες επιπλέον μέχρι να έρθει η ομάδα της Πάτρας.Δεν είναι όμως του παρόντος να αναφερθούμε σε αυτο,ας χαρούμε με τους αθλητές μας την επιτυχία.
Τέλος με μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα το επόμενο παιχνίδι είναι την Δευτέρα το πρωί στις 10.00 στου Ρέντη,και όχι στην Κρήτη, με το Ρεθυμνο.Ο νικητής θα είναι στην οκτάδα της Ελλάδας και θα αντιμετωπίσει την Τρίτη τον Πρωταθλητή Θεσσαλίας για την είσοδο στο final four.