Ο Μαρτσούκος για την επόμενη ημέρα του Αστέρα Βλαχιώτη

Σε συνέντευξη του στο Super TV ο Πέτρος Μαρτσούκος αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα και τις εξελίξεις στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Αρχικά δήλωσε για την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια:

Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια με σκοπό να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στις επαγγελματικές κατηγορίες και στη συνέχεια την προσπάθεια αυτή να την αγκαλιάσει ο Δήμος και κατ’επέκταση ο Νομός.

Για την αποχώρηση του από την θέση του Προέδρου:

Δεν έκλεισε ο κύκλος μου στην ομάδα λόγω του υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική. Είμαι 4 χρόνια στην ομάδα με συνεχείς ανόδου. Πρέπει νέα παιδιά να μπουν μπροστά, να βοηθήσουν, και να γίνει μια υγιής και μεγάλη διοίκηση. Θα είμαι δίπλα στην ομάδα και σε όποιον διαδεχθεί, σε όποιον συγκροτήσει μια υγιή διοίκηση. Αποχωρώ από τη θέση του Προέδρου αλλά θα βοηθήσω την νέα Διοίκηση.

Για την πρόσφατη Γενική συνέλευση:

Κάναμε την Γενική συνέλευση για να δώσουμε αφορμή στους φιλάθλους και σε όποιον θέλει να είναι δίπλα στην ομάδα να βοηθήσει. Να είναι υγιής και να μην παίζει στο ερασιτεχνικό.

Υπήρχε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για άνοιγμα προς όλη τη Λακωνία, με κάποια ίσως αλλαγή ονόματος που θα αντιπροσωπεύει όλο το Νομό, όλους τους Δήμους της Λακωνίας.  Για την αλλαγή ονόματος θα πρέπει να το αποφασίσει ο ερασιτέχνης.

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης:

Δεν είμαι απογοητευμένος από την παρουσία του κόσμου.

Για τους ποδοσφαιριστές:

Οι ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι, περιμένουν τις εξελίξεις, και είδαν ότι είχαμε μια υγιή διοίκηση.

Για τις εξελίξεις:

Όσο πιο γρήγορα πάρει τις αποφάσεις και βγάλει τα συμπεράσματα ο Ερασιτέχνης, τόσο πιο γρήγορα θα κινηθούμε και εμείς. Αν δεν είναι στο επόμενο 20ημερο, δεν θα μπορούμε μετά να κάνουμε κάτι. Πρέπει να γίνουν οι γενικές συνελεύσεις του Ερασιτέχνη, δεν γνωρίζω αν ο ερασιτέχνης θα κατεβάσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Ολοκληρώνοντας δήλωσε:

Πιστεύω ότι δεν θα χαθεί αυτή η ομάδα και θα εκπροσωπήσει την Λακωνία ίσως και φέτος στα μεγάλα σαλόνια.