Καταθέτει ένσταση ο Πανηλειακός!

Ένσταση θα καταθέσει αύριο, Τρίτη (31/5) η διοίκηση του Πανηλειακού κατά του κύρους του αγώνα. Η ομάδα του Πύργου για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου ηττήθηκε στην Καλαμάτα με 2-1 από τον Πανθουριακό και παρέμεινε στους 11 βαθμούς ικανούς για να μείνει εκτός καθώς στην αυλαία θα πραγματοποιήσει το ρεπό της.

Ωστόσο η διοίκηση της ομάδας αναμένεται αύριο να υποβάλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα για το γεγονός ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με 65 λεπτά καθυστέρηση, καθώς δεν είχε προσκομιστεί από πλευράς γηπεδούχων η άδεια τέλεσης του αγώνα (άρθρο 21 παράγραφος 3 εδάφιο Γ΄ του ΚΑΠ).

Ο Πανηλειακός πίεζε τον διαιτητή να κλείσει το φύλλο αγώνος κάτι που δεν έγινε με τους ανθρώπους του Πανθουριακού να τρέχουν να βγάλουν και να προσκομίσουν στον ρέφερι Παπαγεωργόπουλο το εν λόγω έγγραφο.

Βέβαια η διοίκηση του Πύργου αμφισβητεί και την εγκυρότητα του εγγράφου και υποστηρίζει ότι ο διαιτητής έχει εξαπατηθεί και λανθασμένα ξεκίνησε το παιχνίδι.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο διαιτητής για να αναμένει τόση ώρα είχε επικοινωνία με τους αρμόδιους που τον καθοδηγούσαν.

ΠΗΓΗ: gnomip.gr