Ορειβατικός Σπάρτης: Εξόρμηση στον ονειρικό προορισμό της Ηπείρου, τα Ζαγοροχώρια!

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης διοργανώνει εκδρομή τουριστικού και ορειβατικού χαρακτήρα στα Ζαγοροχώρια Ηπείρου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (10-13 Ιουνίου).
Αναχώρηση: Παρασκευή 10/6 και ώρα 3μμ
Επιστροφή: Δευτέρα 13/6 το βράδυ
Διαμονή: σε ξενώνες στο χωριό Ελάτη
Αναλυτικό πρόγραμμα:
Σάββατο: α) Ορειβατική διάσχιση από το χωριό Βραδέτο, Δρακόλιμνη Γκαμήλας με κατάληξη στο μικρό Πάπιγκο. Ώρες πορείας περίπου 9.
Ή
β) Η τουριστική ομάδα θα πεζοπορήσει στην Σκάλα του Βραδέτου, θέα της χαράδρας του Βίκου από την θέση Μπελόη του Βραδέτου και με το λεωφορείο θα έρθει στο Πάπιγκο να πάρει την ορειβατική ομάδα.
Κυριακή: Θα περπατήσουμε στα πέτρινα τοξωτά γεφύρια του Ζαγορίου και το απόγευμα θα πάμε στην Κόνιτσα, στην γέφυρα του Αώου.
Δευτέρα: Θα γνωρίσουμε την πόλη των Ιωαννίνων, το νησάκι, το κάστρο, την παραλία, την παλιά πόλη. Στην επιστροφή, θα πάμε στο Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στους συντονιστές Παναγιώτη Παππά (6945832701) και Νίκο Τσαρκαλή (6945103432). Η συμμετοχή κατοχυρώνεται με την πληρωμή προκαταβολής 50 ευρώ. Το συνολικό κόστος θα διαμορφωθεί με βάση τις συμμετοχές και θα περιλαμβάνει τη μεταφορά και τη διαμονή με πρωινό.
Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας για τον covid-19.