Πρωταγωνιστές οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4/6 και Κυριακή 5/6 το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.
Οι αγώνες έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις της πίστας κάρτ Φελέκος στην Τραπεζοντή, με απόλυτη επιτυχία, ενώ το Σάββατο διεξήχθησαν τα αγωνίσματα δρόμου και την Κυριακή η ορεινή ποδηλασία.
Πρωταγωνιστές οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού σε όλα τα αγωνίσματα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και χαροποιώντας ιδιαίτερα το προπονητικό team.
O Χάρης Λιαδής στους παμπαίδες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια σε ατομική χρονομέτρηση και αντοχή στην ορεινή ποδηλασία.
Ο Γιάννης Μαυρικιώτης ήταν και αυτός από τους πρωταγωνιστές του διημέρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην ορεινή ποδηλασία στα μίνι μικρά και το χάλκινο μετάλλιο στην ατομική χρονομέτρηση.
Επίσης στα κορίτσια, η Ιωάννα Καρούνου ήρθε 2η στα μίνι μικρά και η Θεοδώρα Λεκάκη 3η στα μίνι μεγάλα.
Πολύ καλές εμφανίσεις και από τους, Βασίλη Ρασσιά 5ος στην ατομική χρονομέτρηση στα μίνι μικρά, Γιώργο Ζαχαράκη 5ος στην αντοχή στα μίνι μικρά, Κώστα Φλώρο 11ος και Σταύρο Λεκάκη 12ος στην ορεινή ποδηλασία.
Στους αγώνες βρέθηκαν και οι τρεις προπονητές του Σπαρτιατικού, Παναγιώτης Καρούνος, Χρήστος Βορβής και Παναγιώτης Παπαδάκος.