Το Mini Tennis Festival του Sparti Tennis Club (φωτογραφίες)

O Σύλλογος Αντισφαίρισης Σπάρτης – SPARTI TENNIS CLUB διοργάνωσε το 2ο ΜΙΝΙ ΤΕΝΝΙΣ FESTIVAL με αρωγό τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης στο αθλητικό Κέντρο Παρορίου από 3-5 Ιουνίου  2022.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν 60 αθλητές από όλη την Λακωνία αλλά και 3 από Τρίπολη, οι οποίοι αγωνίστηκαν, διασκέδασαν, γέμισαν εμπειρίες και όλοι μάζι καταφέραμε να πάμε το άθλημα του τένις στον τόπο μας ένα βήμα μπροστά.

Μετά από πολύ όμορφα παιχνίδια και ένα καταπληκτικό αγωνιστικό διήμερο στην κατηγορία 10-12 10ς νικητής αναδείχτηκε ο Λυμπεράκος Δημήτρης (Ακαδημία Τένις Σπάρτης) ενώ 2ος νικητής ήταν ο Ηλιόπουλος Χάρης (Σύλλογος Αντισφαίρισης Σπάρτης – Sparti Tennis Club). Στην κατηγορία 8-10 1ος νικητής ήταν ο Νικολάου Στέφανος (ΑΕΚ Τρίπολης), 2ος Τσούτσος Κων/νος (ΑΕΚ Τρίπολης και 3ος Τριανταφύλλου Θάνος (ΑΕΚ Τρίπολης).

Τα παιδιά στο πορτοκαλί και κόκκινο επίπεδο έπαιξαν παιχνίδια round robin και απονεμήθηκαν σε όλα μετάλλια για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Ανάργυρος Κατσίχτης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κο Σταύρος Περγαντής και ο Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου μας κος Παναγιώτης Χιώτης.

Η προπονητική ομάδα και το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλα τα παιδιά και θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει τους χορηγούς για την συμπαράσταση και τη στήριξη τους για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης. Τους ευχόμαστε υγεία, ευημερία και καλές δουλειές!!

Πιστοί στο πάθος μας και την αγάπη μας για το άθλημα, ανανεώνουμε το ραντεβού μας στα γήπεδα για το επόμενο mini tennis festival, με την υπόσχεση η επόμενη διοργάνωση να είναι ακόμη καλύτερη.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!