Γκαγκάτσης: «Αν υπάρχει άδεια τέλεσης αγώνα αναρτημένη στο -Διαύγεια-, εγώ παραιτούμαι της υπόθεσης»

Αποκαλυπτικότατος ήταν ο Βασίλης Γκαγκάτσης, συνήγορος του Πανγυθεατικού, δίνοντας με τα όσα ανέφερε σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο ilia.news, μια διάσταση της περιβόητης υπόθεσης της άδειας τέλεσης αγώνα της αναμέτρησης Πανθουριακού-Πανηλειακού.

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Σε ερώτησή μας, αν κατά την τοποθέτησή του ο Πανθουριακός, προσκόμισε άδεια τέλεσης αγώνα, απάντησε: «Ο Πανθουριακός όχι απλά δεν προσκόμισε άδεια, αλλά παραδέχθηκε ότι δεν έχει άδεια».

Ζητώντας από τον Βασίλη Γκαγκάτση να μας απαντήσει γιατί το συμπεραίνει αυτό, εκείνος ανέφερε: «Εκείνο το οποίο είπα εγώ στην Πειθαρχική Επιτροπή, ήταν το εξής απλό: Αν ο Πανθουριακός έχει αναρτημένη στο σύστημα «Διαύγεια», άδεια τέλεσης αγώνα, εγώ αποσύρομαι την άλλη μέρα».

Σύμφωνα με τον Βασίλη Γκαγκάτση, ο Πανθουριακός παραδέχθηκε ότι δεν έχει τέτοιο έγγραφο, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι βασιζόμενος στο σκεπτικό της Επιτροπής Εφέσεων, στο πρόσφατο παιχνίδι Λεβαδειακού-Καλαμάτας, στο οποίο παρότι συντάχθηκε Φύλλο Αγώνα και το ματς παίχτηκε κανονικά, η Καλαμάτα δεν απαλλάχθηκε της υποχρέωσής της να έχει προσκομίσει τις ανανεωμένες κάρτες υγείας, αντίστοιχα και στην προκειμένη περίπτωση, παρότι το παιχνίδι παίχτηκε, δεν απαλλάσσει τον Πανθουριακό από την υποχρέωσή του να προσκομίσει άδεια τέλεσης αγώνα.

 

Υπάρχει και συνέχεια στην Επιτροπή Δεοντολογίας 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα δεν θα κλείσει εδώ, δηλαδή στην Πειθαρχική Επιτροπή. Ο Πανηλειακός, όταν κατέθεσε την ένσταση, προχώρησε και σε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας, έχοντας συμπεριληφθεί στη δικογραφία το σχετικό έγγραφο, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τον Δήμαρχο Πύργου άκυρο. Και κατά συνέπεια, ο Πανθουριακός αντιμετωπίζει και τον κίνδυνο επιβολής μεγαλύτερης ποινής, αν και εφόσον κριθεί ότι έχει υποστεί αλλοίωση αυτό το έγγραφο. Καθίσταται λοιπόν σαφές, ότι η πλευρά του Πανγυθεατικού, κυνηγάει για τα καλά την υπόθεση. Και ουσιαστικά, με δεδομένο ότι ο Πανηλειακός πρακτικά δεν έχει να κερδίσει τίποτα, μη έχοντας κάποιο έννομο συμφέρον, όλο το βάρος πέφτει στις δυο ομάδες, τον Πανθουριακό και τον Πανγυθεατικό, οι οποίες θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: https://ilia.news/