Βγαίνει η απόφαση για την ένσταση κατά του Πανθουριακού

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται η απόφαση

Μετά από δυο αναβολές εκδικάστηκε σήμερα στην Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η ένσταση που έχει καταθέσει ο Πανηλειακός για την αναμέτρηση με τον Πανθουριακό, που θα κρίνει την 3η θέση ανόδου από τον 5ο όμιλο των μπαράζ.

Στο Πάρκο Γουδή από την πλευρά του Πανθουριακού, εκτός από τον νομικό του εκπρόσωπο Αργύρη Λίβα το παρών έδωσαν ο Γιάννης Φαββατάς και ο Γιάννης Ζέππος,  ενώ απο την διαδικασία απουσίασε ο Πανηλειακός (είχε εκπροσωπηθεί απο τον δικηγόρο Χάρης Γρηγορίου), σε αντίθεση με τον Βασίλη Γκαγκάτση, που εκπροσώπησε τον άμεσα ενδιαφερόμενο Πανγυθεατικό, ο οποίος έχει κάνει παρέμβαση. Εν ολίγοις δηλαδή απέναντι στον Πανθουριακό δεν βρέθηκε ο Πανηλειακός αλλά ο άμεσα ενδιαφερόμενος Πανγυθεατικός.

Στην ακροαματική διαδικασία οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας υποστήριξαν πως προσκομίστηκε λάθος άδεια αγώνα με την πειθαρχική επιτροπή να συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία και σύμφωνα με πληροφορίες να αποφασίζει μέχρι την Δευτέρα για την έκβαση της υπόθεσης.

Θυμίζουμε πώς οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας έχουν βρεθεί σε θέση ανόδου στην Γ΄ Εθνική με την ολοκλήρωση των μπαράζ καθώς έλαβαν την 2η θέση στην κατάταξη. Ο Πανηλειακός είναι πλέον αδιάφορος καθώς έχει εξασφαλίσει την άνοδο, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Πανγυθεατικό ο οποίος θα ευνοηθεί σε περίπτωση τιμωρίας του Πανθουριακού και θα πάρει την θέση ανόδου αντί της μεσσηνιακής ομάδας.

ΠΗΓΗ: sport365.com

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε την δήλωση του Γκαγκάτση για την υπόθεση