Πανγυθεατικός: Γυθειάτικα = Μάγκικα στη Γ’ Εθνική!!!

Ο Πανγυθεατικός άξιζε αγωνιστικά φυσικά όπως δείχνουν τα νούμερα την άνοδο στη αγωνιστική. Δεν είχε ανάγκη καμία απόφαση και πήρε αυτό που του άξιζε!!!
Πανελληνίως το Γύθειο είναι γνωστό για τους ποδοσφαιριστές του που παίζουν με ψυχή για την ομάδα της πόλης.
Η φετινή χρονιά ήταν μια τρανταχτή απόδειξη του Γυθειάτικου ποδοσφαίρου!

Γιατί σε σύνολο 28 αγώνων είχε μόλις μια ήττα, με σκορ 2-1 στο Πάτραι το οποίο τερμάτισε πρώτο στη βαθμολογία των μπαράζ.

Γιατί δέχθηκε μόλις 3 γκολ στους αγώνες μπαράζ απέναντι στις πρωταθλήτριες ομάδες των άλλων Νομών και τα δυο να είναι στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Πάτραι.

Γιατί στο τελικό με τον Πανθουριακό οι παίκτες του έκαναν την ανατροπή παίζοντας με ψυχή και υπερβάλλοντας εαυτούς και παίρνοντας την νίκη που τους έδωσε ουσιαστικά την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Γιατί η μπλε φανέλα του Γυθείου είναι βαριά και η ιστορία της ομάδας είναι μεγάλη

Γιατί υποβιβάστηκε άδικα την περυσινή περίοδο από την Γ’ Εθνική, σηκώθηκε στα πόδια του και επέστρεψε άμεσα πάλι στη κατηγορία που ανήκει.

Γιατί οι πολλοί τραυματισμοί-απουσίες στα μπαράζ δεν τον σταμάτησαν αλλά αντίθετως πείσμωσαν περισσότερο τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και για αυτούς που έλειπαν

Γιατί σε σύνολο 28 αγώνων δέχτηκε 12 γκολ έχοντας την καλύτερη αμυντική επίδοση από όλες τις ομάδες τις οποίες αντιμετώπισε. Τα 4 μάλιστα στη πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Λακωνίας.

Γιατί η άνοδος ήταν δίκαια και έγινε πράξη