Άρης Σκάλας: Παραίτηση του Δ.Σ. και Γενική Συνέλευση

Ως διοικητικό συμβούλιο του Άρη Σκάλας έχουμε επανειλημμένα απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς τους φιλάθλους να προσέλθουν ώστε να στηρίξουν την ομάδα της πόλης μας, είτε λαμβάνοντας μέρος στις Γενικές Συνελεύσεις είτε με το να ενταχθούν, εφόσον το επιθυμούν, στο διοικητικό συμβούλιο. Δυστυχώς, το μόνο που εισπράττουμε είναι διαδικτυακά like και έμπρακτη αδιαφορία!

Εδώ και 5 χρόνια ο Άρης Σκάλας διαγράφει μια εξαιρετική πορεία με συνεχείς ανόδους και πρωταθλήματα στις τοπικές κατηγορίες και δίχρονη παρουσία στις εθνικές! Όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν με ελάχιστες προσθήκες στο αρχικό διοικητικό σχήμα σε σχέση με όσους ξεκίνησαν. Δεν γίνεται οι ίδιοι ελάχιστοι άνθρωποι να συνεχίσουμε αβοήθητοι, αισθανόμενοι ότι ξοδεύουμε χρήματα και πολύτιμο χρόνο χωρίς κανένας να συναισθάνεται την ανάγκη να συνδράμει μια προσπάθεια που έχει προσφέρει τόσες χαρές και σημαντικές ωφέλειες στον τόπο μας!

Τα μέλη του υπάρχοντος διοικητικού συμβουλίου κοινοποιούμε την παραίτησή μας και δηλώνουμε κατηγορηματικά πως αν δεν βρεθούν νέοι συνδημότες μας που να έχουν τη διάθεση να συμμετέχουν στα δρώμενα της ομάδας, ο Άρης Σκάλας δεν θα συμμετέχει σε καμία τοπική κατηγορία. Δεν είναι τα χρήματα αυτά που αναζητάμε αλλά κυρίως η διάθεση για ανάληψη ευθυνών και αρμοδιοτήτων.

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για την ομάδα να προσέλθουν σε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα, 18/07 στις 21:00 στο Πνευματικό κέντρο. Το μέλλον της ιστορικής μας ομάδας βρίσκεται στα χέρια του κόσμου της, ελπίζουμε αυτός να αποδειχθεί αντάξιος των μεγάλων στιγμών που η ομάδα του έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Εκ του ΔΣ του Άρη Σκάλας