Η νέα εποχή του Α.Ο. Σπάρτη με τον Ιωάννη Κοντογιάννο

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου σας είχαμε προϊδεάσει για την νέα εποχή του Α.Ο. Σπάρτη – πατήστε εδώ. Πλέον αυτή η νέα εποχή είναι γεγονός μετά την συνάντηση της Πέμπτης 21 Ιουλίου που έγινε στα γραφεία της ομάδας.

Πλέον ισχυρός άνδρας του Α.Ο. Σπάρτη είναι ο Ιωάννης Κοντογιάννος, ένας από τους ισχυρότερους και καταξιωμένους επιχειρηματίες της Σπάρτης που δραστηριοποιείται σε διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους μεταξύ των οποίων είναι τα πρατήρια καυσίμων, η εστίαση, η νυχτερινή διασκέδαση και σύντομα αναμένεται να ιδρύσει αθλητικό κέντρο και ακαδημίες ποδόσφαιρου.

Στόχος της νέας διοίκησης θα είναι η δημιουργία μιας υγιούς και ισχυρής ομάδας που θα συσπειρώσει όλους τους Σπαρτιάτες και θα ανεβάσει το ποδόσφαιρο της πόλης στις κατηγορίες που του αρμόζει.

Μάκης Γούσγουλας, Λέκκας Παναγιώτης θα βρίσκονται στο Δ.Σ. καθώς και άλλοι επιχειρηματίες της Σπάρτης με Πρόεδρο τον Ιωάννη Κοντογιάννο.

Άμεσα ξεκινούν οι μεταγραφικές κινήσεις, καθώς και ο σχεδιασμός σε όλα τα επίπεδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που βρίσκει την ομάδα στη Α’ τοπική κατηγορία Λακωνίας.

Προπονητές της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος με τον Δημήτριο Κουβούση και γενικός αρχηγός ο Θεόδωρος Τσάκωνας.

Επιβάλλεται όλοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και την Σπάρτη να βρίσκονται κοντά σε αυτή την νέα σημαντική προσπάθεια.