Ο Α.Ο. Σπάρτη στηρίζεται στις Ηθικές Αξίες της Σπαρτιάτικης Κοινωνίας και την Υγεία

Διαβάστε την πρώτη επίσημη ανακοίνωση του Α.Ο. Σπάρτη για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 

Οι αξίες της Σπαρτιάτικης κοινωνίας και ένα μοναδικό ήθος που διαπότιζε όλες τις πτυχές του Λακωνικού βίου ήταν τα στοιχεία που ανέδειξαν την Σπάρτη.

Η Ισότητα, η Αδελφοσύνη, η Απλότητα, η Ακρίβεια, η Εντιμότητα, ο Σεβασμός, ο Ηρωϊσμός, η Αξιοπρέπεια, το Δίκαιο, η Αλήθεια, η Ειλικρίνεια, η Διαφάνεια, η Ανιδιοτέλεια, τα λίγα και μετρημένα λόγια.

Αυτές οι αξίες θα αποτελέσουν την βάση της νέας Διοίκησης του ιστορικού Α.Ο. Σπάρτη.

Στηρίζουμε όλο το «οικοδόμημα» του Α.Ο. Σπάρτης στις Ηθικές Αξίες και την Υγεία.

Η Υγεία σε κάθε επίπεδο της λειτουργίας της ομάδας είναι το βασικότερο μέλημά μας και οι Ηθικές Αξίες είναι το αδιαπραγμάτευτο στοιχείο που πρέπει να διαθέτει κάποιος που θα συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Σπάρτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο μας θα απαρτίζεται από τον Πρόεδρο Ιωάννη Κοντογιάννο τον Μάκη Γούσγουλα, τον Παναγιώτη Λέκκα, τον Αθανάσιο Τσουλόγιαννη, τον Παναγιώτη Αρνιώτη, τον Χρήστο Πατέλη.

Γενικός Αρχηγός της ομάδας είναι ο Θεόδωρος Τσάκωνας και Προπονητές ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος και ο Δημήτριος Κουβούσης.

Δεν υπάρχει κάποιο άλλο όνομα από παλιές διοικήσεις που να συνδέεται ούτε στο ελάχιστο με το παρών και το μέλλον της ομάδας.

Επίσης διευκρινίζουμε ότι ξεκινά μια νέα και υγιής προσπάθεια που δεν συνδέεται με προσπάθειες που έγιναν στο παρελθόν στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Σπάρτης.

Οφείλουμε να προσκαλέσουμε τον κάθε Σπαρτιάτη στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων.
Σκοπός μας είναι να χτίσουμε μια ομάδα που θα εκπροσωπεί επάξια την Σπάρτη και για την οποία όλοι μας θα είμαστε υπερήφανοι!