“Παύλος Γιαννακόπουλος”: Το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου το τουρνουά στην μνήμη του με Μακάμπι, Αρμάνι και Εφές

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι το 4ο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” στην μνήμη του εμβληκατικού παράγοντα της ομάδας θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή των Μακάμπι, Αρμάνι Μιλάνο και Αναντολού Εφές.

Το διήμερο 23-34 Σεπτεμβρίου το ΟΑΚΑ θα φορέσει τα γιορτινά του. Ο λόγος είναι σημαντικός: Το 4ο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”, στην μνήμη του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Το “τριφύλλι” ανακοίνωσε το γεγονός, αναφέροντας ότι στο τουρνουά θα συμμετάσχουν η Αναντολού Εφές, η Αρμάνι Μιλάνο και η Μακάμπι, προς επιβεβαίωση των προ μερικών εβδομάδων πληροφοριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 4ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου, το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου 2022 στο ΟΑΚΑ.

Τέσσερις μεγάλες «δυνάμεις» του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα δώσουν το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, του ανθρώπου που εκτόξευσε το «τριφύλλι» στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση έξι Πρωταθλημάτων Ευρώπης, δεκατριών Πρωταθλημάτων Ελλάδας, εννέα Κυπέλλων Ελλάδας και ενός διηπειρωτικού Κυπέλλου, καθιστώντας τον γνωστό στα πέρατα του κόσμου.

Καθ’ όλη την πορεία του στον Παναθηναϊκό είδε τεράστια ονόματα του αθλήματος αλλά και κορυφαίους Έλληνες αθλητές να κάθονται στον πάγκο και να φορούν τη φανέλα της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι τους έτρεφαν τεράστιο σεβασμό και αγάπη για τον Παύλο, που πρώτα λειτουργούσε ως «πατέρας» και μετά ως πρόεδρος και παράγοντας.

Οι Maccabi Playtika Tel Aviv, Anadolu Efes και EA7 Emporio Armani Milan ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο σπουδαίο αυτό τουρνουά, το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τα εισιτήρια του 4ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα, ενώ σημειώνεται πως οι κάρτες διαρκείας της σεζόν 2022-2023 θα ισχύσουν κανονικά.”

ΠΗΓΗ: sport24.gr