Ο Πανγυθεατικός είναι εδώ!!! (φωτογραφίες)

Η αγαπημένη ομάδα του Γυθείου είναι εδώ και θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας 2022-23. Οι παίχτες του Σταύρου Μανιάτη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη του Πρωταθλήματος, που υπολογίζεται στα τέλη του Οκτωβρίου. Ένα κράμα Γυθειατών και ποδοσφαιριστών από όλη τη Λακωνία, είναι εδώ για να εκπροσωπήσει την ιστορικότερη ομάδα του Νομού μας. Φυσικά βρισκόμαστε σε αρχικό στάδιο τόσο προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών μας, υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή Σταύρου Μανιάτη και του εξαιρετικού γυμναστή Γιάννη Μαχαίρα, όσο και οργάνωσης των διοικητικών υποχρεώσεων, που απαιτεί η συμμετοχή της ομάδας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο διεξήχθη και ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Πανγυθεατικού και του Παναρκαδικού το Σάββατο 03 Σεπ 2022 στην Τρίπολη. Η ομάδα μας παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο και στα δύο ημίχρονα, όπου ο Σταύρος Μανιάτης χρησιμοποίησε συνολικά 20 παίχτες. Το τελικό 0-1 διαμορφώθηκε προς το τέλος του αγώνα με άψογη προσωπική ενέργεια του Γιώργου Σαμπατάκου, που επέστρεψε στην γενέτειρά του. Αναλυτικά στο ματς χρησιμοποιήθηκαν οι:
Αναστασάκος Γιώργος, Διαμαντάκος Γιώργος, Κακούρος Δημήτρης, Καπασούρης Πάρης, Κοκκινάκης Γιάννης, Κουρτέσης Σωτήρης, Κουτσιουμάρης Θεόδωρος, Κωστάκος Γιώργος, Μπουρελάκος Λάζαρος, Μανωλάκος Κωνσταντίνος, Μπουτσικάρης Δημήτρης, Ξιφαράς Κυριάκος, Πετρόπουλος Σπύρος, Πράστος Αλέξανδρος, Ρηγάκος Σταύρος, Χρυσικάκος Νίκος, Σωτηράκος Δημήτρης, Τσάρρι Άγγελος. Αμπαζάι Φώτης, Σαμπατάκος Γιώργος.
Την Κυριακή 11 Σεπ και ώρα 16:30 ο Πανγυθεατικός θα φιλοξενήσει τη Δημητσάνα σε φιλικό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου.