Ο Γιώργος Κούτουλας στη Θρυλική 23αδα της ΑΕΚ που θα “παρελάσει” στην “Αγιά Σοφιά”!

Η ΑΕΚ επιστρέφει στα “άγια χώματά” της, στην ιστορική της έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια και 23 παίκτες θα “παρελάσουν” στα εγκαίνια της OPAP Arena. Μορφές που έγραψαν την δική τους ιστορία με τα κιτρινόμαυρα, τα χρόνια που η Ένωση έπαιζε στο “Νίκος Γκούμας”.

Ο Γιώργος Κούτουλας είναι μεταξύ των 23 ποδοσφαιριστών που θα παρελάσουν.

Όλοι στην ΑΕΚ αδημονούν για να έρθει η ώρα που θα γίνουν τα εγκαίνια της OPAP Arena και το όνειρο της επιστροφής στην ιστορική έδρα θα πάρει σάρκα και οστά.

Σχεδόν δύο δεκαετίες περιμένει η Ένωση αυτή τη στιγμή και ο κόσμος αδημονεί για όλα εκείνα που θα διαδραματιστούν στο γήπεδο.

Δεδομένα η συγκινησιακή φόρτιση θα είναι μεγάλη, διότι θα γραφτεί ιστορία. Θα είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές στα 98 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΚ.

Στην OPAP Arena θα παρελάσουν 23 εμβληματικές μορφές της ομάδας, που έγραψαν την δική τους ιστορία με τα κιτρινόμαυρα, τα χρόνια βέβαια που η Ένωση έπαιζε στο “Νίκος Γκούμας”. Δεν προσμετρώνται τα χρόνια μετά την κατεδάφιση του γηπέδου, έχει λοιπόν σημειολογικό χαρακτήρα.

Από τον Αντώνη Παραγιό μέχρι τον Ντέμη Νικολαΐδη, 23 προσωπικότητες της Ένωσης που έχουν τη δική τους “χρυσή σελίδα” στο βιβλίο της κιτρινόμαυρης ιστορίας.

Οι 23 παλαίμαχοι παίκτες είναι οι εξής:

1. Αντώνης Παραγιός
2. Ανδρέας Σταματιάδης
3. Κώστας Νεστορίδης
4. Γιώργος Κεφαλίδης
5. Κώστας Νικολαΐδης
6. Γιώργος Καραφέσκος
7. Νίκος Σταθόπουλος
8. Παντελής (Λάκης) Νικολάου
9. Χρήστος Αρδίζογλου
10. Θωμάς Μαύρος
11. Ντούσαν Μπάγεβιτς
12. Λύσανδρος Γεωργαμλής
13. Τάκης Καραγκιοζόπουλος
14. Χρήστος Βασιλόπουλος
15. Γιώργος Σαββίδης
16. Γιώργος Κούτουλας
17. Ντανιέλ Μπατίστα
18. Βασίλης Δημητριάδης
19. Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς
20. Ηλίας Ατματσίδης
21. Μιχάλης Κασάπης
22. Χρήστος Κωστής
23. Ντέμης Νικολαΐδης

ΠΗΓΗ: sport24.gr