Ζησιμόπουλος: Δεν υπήρχε σηματοδότηση. Όλη η επίθεση που δέχτηκε η ομάδα μου.

Λίγες ώρες μετά τη 2η νίκη του σε ισάριθμες συμμετοχές του στο Σπάρταθλον, το iRun συζήτησε με τον Φώτη Ζησιμόπουλο για τον εκνευρισμό που του δημιούργησε το διοργανωτικό λάθος και τη διαχείριση του θυμού του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

• Συνέντευξη στον Σάββα Σπανούδη

– Σε βρίσκουμε (σ.σ. οι ρεπόρτερ του iRun) με τη μηχανή λίγο πριν από τα Μέγαρα και σε ειδοποιούμε ότι έχεις πάρει λάθος δρόμο. Αστραπιαία κάνεις αναστροφή και σε βλέπουμε με το ίδιο τέμπο να επιστρέφεις πίσω.

Φώτης Ζησιμόπουλος: «Σας ευχαριστώ πολύ, αν δεν με βρίσκατε ποιος ξέρει πού θα είχα πάει! Μετά την αναστροφή, μην σου πω ότι ξεκίνησα να πηγαίνω και πιο γρήγορα! Είχα νευριάσει τόσο και έβριζα τόσο πολύ, που δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ηθελα να γυρίσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πίσω.

Να πηγαίνεις σωστά, και να σε καθοδηγούν αλλού. Οταν έφτασα στο σημείο που έπρεπε να στρίψω για να μπω ξανά στον σωστό δρόμο, κάποιος της διοργάνωσης μάρκαρε με σπρέι εκείνη την ώρα την άσφαλτο. Δεν είχε σηματοδότηση, είναι τραγικά αυτά για το Σπάρταθλον. Δεν γίνεται να μην υπάρχει σηματοδότηση σε έναν τέτοιον αγώνα».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε την συνέχεια του άρθρου