Πανγυθεατικός Πανηλειακός: Το ρεπορτάζ του φιλικού

O Πανγυθεατικός ηττήθηκε 0-3 από τον Πανηλειακό στο Νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του φιλικού από το ilia.news

Κρατώντας το μηδέν παθητικό για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι απέναντι σε ομάδα Γ΄ Εθνικής, αυτή τη φορά βρήκε με μεγαλύτερη ευκολία τον δρόμο για την αντίπαλη εστία και τα δίχτυα. Γενικά ήταν μια ενθαρρυντική εικόνα για την ομάδα, η οποία πιστοποιεί ότι η δουλειά που γίνεται αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Ακόμα πιο σημαντικό, ότι αυτή τη φορά δεν σκόραρε κάποιος από τους συνήθεις ύποπτους, αλλά παίκτες οι οποίοι ενσωματώθηκαν πρόσφατα στην ομάδα. Παίκτες όπως ο Λούσος, ο Κακά και ο Μπαλλός.

Μάλιστα ο Μπαλλός, ξεκίνησε για πρώτη φορά με το αρχικό σχήμα. Ένα σχήμα, το οποίο βρήκε τον Μπάλλα στο κέντρο της άμυνας, αλλά και τον Αρσενίδη σέντερ φορ. Ο Πανηλειακός, δεν είχε στην αποστολή του, τους Πεντρίνιο, Λίμα, Παναγιώτη και Δημήτρη Τσίγκρηλα, τέσσερα από τα βασικά στελέχη της ομάδας. Παρά ταύτα, δεν επηρεάστηκε ούτε από το μακρινό ταξίδι αυθυμερόν, ούτε από τον συνθετικό χλοοτάπητα, ο οποίος ομολογουμένως ήταν πάντως σε άριστη κατάσταση. Και όχι μόνο δεν συνάντησε δυσκολίες, αλλά αυτό το 3-0, θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Ο Πανηλειακός ήταν καλύτερος από τους γηπεδούχους, επέβαλλε τον ρυθμό του και πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ με τον Γιώργο Λούσκο, στο 17΄. Στο 42΄, διπλασίασε τα τέρματά του με τον Κακά, διαμορφώνοντας το 0-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη δεν άλλαξαν πολλά πράγματα, πάντα ο Πανηλειακός είχε το πάνω χέρι και κατάφερε στο 70΄να σημειώσει και ένα τρίτο γκολ με τον Μπαλλό, στο 46΄.

Από την άλλη πλευρά ο Πανγθυθεατικός του Σταύρου Μανιάτη, είχε δοκάρι στο 60΄με τον Κουρτέση. Σε γενικές γραμμές, έδειξε ακόμα ανέτοιμος, πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό και ορισμένα λάθη που έκανε. Πήρε την πρωτοβουλία για ορισμένα χρονικά σημεία στο παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάτι πιο ουσιαστικό, με τον τεχνικό του να αναγνωρίζει την ανωτερότητα του Πανηλειακού, αλλά και το γεγονός ότι ο Πανγυθεατικός είναι ακόμα ανέτοιμος.

Πανγυθεατικός: Ρηγάκος, Κωστάκος, Ζορμπάς, Χρυσικάκος (λ.τ. 15΄Κουτσουμάρης), Πετρόπουλος, Αναστασάκος, Μπουρελάκος, Γιαννόπουλος, Σαμπατάκος, Κουρτέσης, Μπουτσικάρης (Καβαλιώτης, Κοκκινάκης, Μανωλάκος, Σπηλιωτόπουλος, Πράστος, Δασκαλάκης, Κακούρος).

Πανηλειακός: Μαντζάρης, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Μπάλλας, Κασμερίδης, Κακά, Μπαλλός, Λούσκος, Καλομοίρης, Μενσά, Αρσενίδης (Κακόγιαννος, Σίλβα, Καραχάλιος, Φργκιαδάκης, Θεοδωρακόπουλος, Καρακίτσος, Πετρόπουλος).