Στο isports.gr φιλοξενούνται ΟΛΕΣ οι ομάδες και ΟΛΟΙ οι αθλητές.

Το αθλητικό Site της Λακωνίας φιλοξενεί και σέβεται όλες τις ομάδες και όλους τους αθλητές.  Αυτός ο σεβασμός μαζί με την αντικειμενικότητα του είναι η μοναδική συνταγή για την επιτυχία του isports.gr έως σήμερα.

Φυσικά για να μπορεί να γίνει αυτό άμεσα και έγκυρα θα πρέπει κάποιος υπεύθυνος (που ήταν στο γήπεδο) από την κάθε ομάδα να συντάξει λίγες γραμμές στο κινητό του και να τις στείλει είτε μέσω mail, μέσω messenger ή μέσω sms ή να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω τηλεφώνου. Δεν απαιτείται χρόνος μεγαλύτερος από 5-10 λεπτά, η θέληση πρέπει απλά να υπάρχει.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επικοινωνήσετε με το αθλητικό site της Λακωνίας

Δυστυχώς κάτι το οποίο δεν τηρούν όλες οι ομάδες από επιλογή τους και για τους δικούς τους λόγους. Κάτι που κατά ταπεινή μας γνώμη όπως είναι πάρα πολύ άσχημο αφού δεν προβάλλονται οι αθλητές και οι χορηγοί τους.

Σωστή ενημέρωση γίνεται μόνο με την αποστολή δελτίου τύπου σε όλα τα ΜΜΕ της Λακωνίας, όχι μόνο στο isports.gr, από την κάθε ομάδα. Έτσι προβάλλονται ορθά οι χορηγοί καθώς και οι προσπάθειες των αθλητών.

Είμαστε στη διάθεση της οποιαδήποτε ομάδες επιθυμεί βοήθεια στη σύνταξη των δελτίων τύπου – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επικοινωνήσετε με το αθλητικό site της Λακωνίας

Oφείλουμε να διευκρινίσουμε τα ανωτέρω για την σωστή ενημέρωση του Λάκωνα φίλου του κάθε αθλήματος.

Αν δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των ομάδων και εμάς προφανώς δεν μπορεί να γίνει σωστή ενημέρωση και ο Λάκωνας φίλαθλος δεν θα ενημερωθεί άμεσα και έγκυρα.